Sunday + Saturday's pictures

Bor man i Arkansas måste man vara redneck ibland, vilket innebär att leka med taxidermed animals och hålla stora vapen, hehehe.


Jag och en possum! Btw this is my new profile pic on Facebook haha!


Tvättbjörnen AKA the rakoon var inte riktigt klar så han var lite stel och svårstyrd, ser ni hur han är påväg ner i min urringning? :O


SJUKT tungt indiangevär!

Bah I need a haircut. Justde mamma jag vill ha en CHI plattång hihi. Och en sak till, grattis på mors dag!

Imorgon ska jag kanota. Vi ska mötas klockan 8am at the Jane Walmart in Missouri, weei. Not! ÅTTA EN SÖNDAGSMORGON? Prisa gudarna.

Förresten, jag är brun för typ första gången i mitt liv. Folk kommenterar att jag är brun och här om dagen jämförde vi på lunchen och jag var brunast av åtta personer, när hände det sist liksom? Just det, aldrig! Mwahaha. Mina ben är också bruna för första gången. Inte direkt bruna men de har färg. Framförallt framsidan, baksidan jobbar jag på fortfarande. På bilderna från the banquet igår har jag och Daisy brunast ben i alla fall, känns oerhört bra ska ni veta.

Poolparty ikväll då. Badade och åt och åt och åt, jag blev så sjukt mätt så vid 7 somnade jag en timme i solstolen haha! Det var det jag hade att bjuda på idag, tack och hej!

Justde, ett tillägg. Det är sjukt varmt här! Vill inte vill inte tillbaka till Sverige väder.

The helg

Här var det ett tag sen man skrev, jag har inte haft tid!

I fredags så var det först skola som vanligt. During 8th hour var det PTO Chill Out vilket innebar att vi blev dismissed från 8th hour och fick glass och så kunde man köpa pizza och bakverk. Sen var det basketmatch mellan juniors och lärare. Lärarna spöade skiten ur eleverna, typ 79-41 eller nåt sånt var slutresultatet.

På kvällen sen så gick jag, Magda och Daisy till Lin's Garden och åt middag och sen gick vi på bio och såg Just Wright, en söt film. Jag har fortfarande ingen bil men jag fick låna Tami's i fredags kväll. Min bil blir förhoppningsvis klar på tisdag.. eller onsdag vem vet?

Lördagen började med att jag låg ute i solen, sen var det för varmt så jag gick in och tittade på TV. Tami hade beställt nya floating devices till poolen så jag var ju tvungen att prova dem. Tog ett dopp i poolen alltså, låg på flytgrejerna och solade. Efter ett tag gick jag in, duschade och gjorde mig i ordning och sen kom Daisy och Wendy och hämtade upp mig. Vi åkte till deras hus och sen efter ett tag till skolan för någon sports-award-thingie. Alla sporter var representerade och man fick gå upp på scen och de delade ut priser till bästa försvarare, anfallare osv i varje sport. Det var också auktion vilket var galet, snubben pratade så snabbt så det var galet. Lät som att han bara rullade R:n hela tiden om ni hajar? Han som äger banken i Gravette köpte en signerad poster från track&field för 220 dollar och sen gav han det till Daisy, gulligt va?

Efter det var det Daisy's goodbyeparty och jag kom precis hem, klockan är tio i elva. Jag åker nog till hennes hus och säger hejdå till henne imorgon och sen på tisdag morgon åker hon hem.

Det var det, idag är det poolparty här hemma och imorgon är det Memorial Day = ingen skola men jag vet inte vad jag ska göra. Over and out!

Deppig dag

Satt och tänkte på att jag inte alls har lång tid kvar och dessutom har jag ingen bil för tillfället (håll tummarna för att den kommer imorgon!) så jag kan inte göra något heller. Usch jag hade aldrig klarat det här året utan tillgång till bil.. I alla fall, just när jag sitter och tänker på det kommer Tami in med post till mig, som var ifrån EF. Mina biljetter hem. Och information om hemresan, vanliga frågor, telefonnummer och sånt.

30 juni
United Airlines
Los Angeles, CA - John F Kennedy, NY
6.10 am - 2.39 pm, 5.29 timmars flygtid

30 juni
Lufthansa
John F Kennedy, NY - Frankfurt, Germany
4.00 pm - 5.35 am, 7.35 timmars flygtid

1 juli
Lufthansa
Frankfurt, Germany - Stockholm, Sweden
7.35 am - 9.35 am, 2 timmars flygtid

Så, jag touchar svensk mark 9:35 torsdagen den 1 juli.

Igår och idag!

Okej.. gårdagen började bra men sen brakade helvetet lös!

Efter skolan skulle jag bowla med tre vänner. Eller det var fyra från börjar men en var tvungen att stanna hemma och plantera gräs, vi kommer tillbaka till det. Så.. runt halv fyra åker jag hemifrån. Halvvägs till bowlinghallen börjar min bil skaka och låta jävligt konstigt. Varvtalet går upp till typ 4500 varv för att sedan sjunka till 1000 igen, ibland händer det ingenting när jag gasar och ibland bara skriker motorn. Ser inga konstigheter med varken bensinen eller batteriet eller nånting så jag fortsätter köra en liten bit. Efter typ 1 minut kanske kommer jag till en parkeringsplats där jag skulle möta en person så jag kör in där. När jag bromsar in och svänger in på parkeringsplatsen går det inte längre att styra. Min första reaktion är att bromsa lite försiktigt men då funkar inte bromsen. Ställer mig typ på bromsen och som tur var åkte jag sakta så att bromsen tar i alla fall. Jag står nu mitt på parkeringsplatsen. Stänger av bilen. Ska starta igen. Ingenting. Motorn hackar och låter som att den är påväg att starta men inget händer. Ringer min värdmamma och typ "my truck just broke down! what do I do?" Hon ringer Josh som kommer efter typ.. 10 minuter kanske, max. Han lyckas få in den i en parkeringsruta genom att typ hoppa den framåt, ni vet som man kan göra? Sen kommer min vän. Josh får igång bilen, han åker hem med den och jag får skjuts till bowlinghallen.

När vi är klara med bowlingen fullkomligt öser det ner. När vi kom dit var det 30 grader och sol, sjukt varmt och svettigt och nu var det spöregn. Får ett SMS av Josh som säger att jag inte kan ta den vanliga vägen hem utan måste köra 102 för att elledningar ligger nere. Navigerar min skjuts värsta omvägen, alla dirtroads är förjävliga, de är översvämmade och där de inte är översvämmade har regnet sköljt bort allt grus/sand/lera så det är stenigt som fan. Vi kryper fram i snigelfart, några jävla hjortar korsar vägen precis framför oss så vi tutade på dom så att de sprang fortare haha. Kommer fram till huset, ser att elledningarna som Josh pratade om är precis utanför huset. Min skjuts kunde inte ta den planerade vägen hem så jag får förklara vägen för honom. Efteråt fick jag veta att den vägen var tydligen ännu värre och typ bara sten överallt. Kommer in i huset och vi har ingen jävla ström. Svart och knäpptyst är det. Josh är hemma och har tänt ljus lite överallt. Som tur var hade inte solen gått ner så det var inte kolsvart i alla fall. Jag gick på toa med ett jävla ljus i handen haha. Han sa att strömmen varit borta i typ 1½ timme och det blev väl ytterligare 1½ timme nånting innan den kom tillbaka. Man vande sig riktigt fort faktiskt och jag blev lite besviken när strömmen kom tillbaka och TVn sattes på, ACn slogs igång och det blev ljust överallt. Men men, idag är allt som vanligt igen! Och justdet, han som skulle plantera gräs kunde ju inte göra det för att det regnade så mycket så han var lite grinig över att han inte kunde bowla.

Det var min gårdag det. Dagen idag var inte alls lika spännande, fick skjuts av Tami till och från skolan för att bilen inte funkade, sen åkte vi till Pet Smart, Bed Bath & Beyond och Walmart och sen hem. Åt mexikanskt till middag.

Bilder från igår!

Jag och Shawn

David, jag och Shawn, jag måste säga att matchningen är rätt bra, de är vit/gråa och så jag i mitten ;) Kristyn ville inte vara med på bild :(

Jag bjuder på en video också! Ja det är jag som pratar hahaha. Sorry att den är snedvriden! Och bakgrundsljudet är regn, fattar ni vad mycket det regnade?



Och från idag under en lektion:


Kyle, Michael och Quinten spelade Jenga och jag tittade på.


Hörde en rolig grej idag:
Welcome to Sweden! Where the women gets more beautiful and the weather gets shittier.

I skolan

Nu ar jag tillbaka i skolan igen efter ungefar tio dagars franvaro. Var har igar ocksa men inte i engelska for att jag forsov mig, haha! Jag vaknade 7:55 och skolan borjar 8:05, lyckat.. eller inte. I alla fall, jag har missat for mycket i engelskan for att kunna ta igen det som de gor just nu, sa jag skiter i det. Det ar ett projektarbete pa typ 120 poang.. Kommer val sanka mitt betyg till minst ett B men jag har ju redan fatt min award och kan anda inte rakna detta aret sa det spelar ingen storre roll tycker jag. Jag far satsa pa att fa bra pa semester exams den 2-3 juni istallet. Det blir nog bra det med. Nu ska jag spela bookworm, vi hors!

Söndag

Ojojoj, klockan är halv tolv och jag ska upp om sju timmar, jag borde sova. Imorgon blir det skola. Kommer bara behöva gå till 12.30 däremot för sen är det nån inskrivning för kurser nästa år och det känns inte som att jag behöver attenda det..

Imorse vid 11.30 cirka sa vi hejdå till Juli på flygplatsen. Lite tårar vart det och det var lite sorgligt men vi kan ju alltid hälsa på varandra, grejen är väl att man ska få tummen ur röven och göra det också! Sen tror jag att vi alla vill åka tillbaka hit till Arkansas på samma gång, det blir nog roligare så tror jag nog.

Efter flygplatsen åkte jag hem, hade tråkigt så jag bestämde mig för att åka och shoppa lite. Dålig vana jag har fått, när jag är uttråkad köper jag saker istället. Undrar hur många väskor jag kommer behöva.. Juli hade fyra! Och en halv typ. Sjukt. Jag hoppas jag kan få plats i tre, helst två. Men man har nog mer grejer än vad man tror, vi får se helt enkelt!

Sen åkte jag hem igen och sen åkte jag till Daisy för middag. Grillad kyckling och kokt färskpotatis åt jag, potatisen var myyycket god. Ni som känner mig vet väl att jag älskar potatis i alla dess former så det här var himmelriket ungefär. Tänk er, kokt potatis för första gången på nästan 9 månader! Sjukt. Här hemma i huset äter vi bara bakpotatis och det är en jävla skillnad måste jag erkänna, trodde inte det innan men det är det. Färska grönsaker fick jag också vilket också var himmelriket ungefär. Grön paprika, gul squash och gurka. Jag som inte ens tycker om grön paprika särskilt mycket.. men idag gick det ner för jag saknar grönsaker. Alltså aldrig hade väl jag kunnat tro att man skulle sakna maten så sjukt mycket som man gör. Hemmalagad mat, svensk mat, god mat utan massa socker och fett. Stekt i smör och inte olja, kokad potatis, färska grönsaker, mmmm! Mamma när jag kommer hem vill jag ha hemlagad mat, snäääälla.

Vi såg Lost hemma hos Daisy. Sista avsnittet någonsin och ingen fattade nånting. Om någon av er såg det kan ni väl slänga in en kommentar om vad ni tyckte? Jag fattar inte ett jota måste jag erkänna. Sjukt förvirrande. Är de döda eller lever de?

Annars flyter det på bra, börjar känna att tiden kommer ifatt mig och jag vill inte att det ska gå så fort som det gör just nu. Inte okej, inte okej. Vi hörs amigos!

Förresten, jag har inte sett någon ur min värdfamilj på hela dagen, de har varit borta och nu när jag kom hem så sover de. Haha. Jag som skulle visa min filt jag fick ifrån Wendy igår, den är svart och gosig med ett orange lejon på (skolans maskot) och så står det mitt för- och efternamn och 2009-2010 på den, asball! Jag visar bild imorgon eller något om jag har tid.

Språk

Jag älskar att prata engelska! Jag saknar inte svenskan överhuvudtaget. Engelska is the shit.

Right now!



Woop woop!

Graduation

Så idag var det alltså graduation för alla seniors, alltså inte mig. Men såklart var jag där och tittade ändå. Jag har inte laddat upp mina bilder men hittade lite på Facebook! Runt 29 grader och sjukt blåsigt var det.






Imorgon åker Juli till New York och på torsdag åker hon hem till Tyskland. Vi ska säga hejdå till henne på flygplatsen imorgon.

Bilder igen!

Känns som att jag bara lägger upp bilder nu för tiden och inte skriver något men men.. vad föredrar ni?




Jag & Christina

KEEP YOUR HANDS TO YOURSELF!
Hahaha, Angeline och Linnéa fattar. Första och sista internskämtet i min blogg, hatar sånt egentligen!

Linnéa, jag, Sayer, Angeline

Min english award! Jag har högst betyg av alla juniors i junior english, haha! Folk skrattade (och jag med) åt ironin när jag gick upp på scenen.

Och tvåa i Drama, och Human Relations men orkar inte lägga upp bild för det ser likadant ut.

Christina & David


Nu blir det middag på PF Cheng's, vi hörs!

Länge sen

Hejhej, dåligt bloggande på sista tiden måste jag erkänna.

Imorse lämnade jag av Angeline och Linnéa på flygplatsen, de tog med sig en väska med mina grejer också så nu har jag lite mindre grejer att packa.. inte för att det märks någon skillnad men ändå.

Sen ringde jag Daisy och vi åkte iväg och handlade födelsedagspresent till Stephanie och hejdåpresent till Juli. Sen åkte vi hem hit, åt lite mat, solade lite, tittade lite på TV. Sen åkte vi till Stephanies födelsedagspartygrejs. Där åt vi middag och tårta och spelade spel. Vi spelade ett kortspel där man skulle slå på bordet, jag slår och min nagel GÅR AV! Hela jävla skiten fyfan vad ont det gjorde. Hela lösnageln plus halva min naturliga så nu har jag bara en halv nagel, resten är bara köttet. Sjukt ont gör det och jag vet inte hur jag ska kunna tvätta håret.. det gör ont bara att hälla vatten över det.. Vojne! Jag har Hello Kitty plåster på.

Imorgon ska jag till skolan, jag ska få en award! De som har högst betyg i varje klass (typ alla juniorengelska, eller alla american history) får awards för det, men jag vet inte vad jag ska få i.. Jag hoppas att det är i engelska, hade varit skitkul ju haha! Utbytesstudenten har högst betyg i engelska, haha. Jag fick en liten lapp i brevlådan som sa att jag skulle få min award imorgon, trevligt värre.

Annars flyter livet på, sista veckorna kommer rulla sjukt fort!

Fråga

Jag tycker jätte mycket om teater och tänker själv åka som utbytesstudent i trean. Skulle bli jätte glad om du kunde berätta lite hur du lyckades få spela på en teater, om du var tvungen att provspela inför massa människor. Ja helt enkelt berätta hur det var :)
Ha det bra nu sista tiden i US
sen undrar jag också, är det bra Arkansans, kan du berätta lite om det också?
Kram

Hej! Jag går i en dramaklass i skolan och det var så jag kom in på teater. Jag har aldrig gjort det förut men tänkte att det ju kunde vara en rolig grej att göra så jag ansökte om att vara i en dramaklass och jag fick plats. Så det är alltså genom skolan jag har teater. I min skola är det så att vem som helst kan provspela inför pjäserna (en varje termin) men det är väl nog så att de som har drama har lite förtur om det kniper med platserna. Ja vi fick göra audition, vi skulle memorera en bit av Shakespeare och sen läsa upp det, sen fick vi sjunga en liten snutt och dansa lite om jag minns rätt. Inte jättemycket människor, ett tjugotal kanske. Plus läraren då såklart.
Arkansas är bonnigt, det går inte att sticka under stol med. Det är rednecks och hillbillys och allt sånt man ser i filmer. Nu bor ju jag i "finaste" och rikaste delen av Arkansas, de södra delarna är riktigt fattiga och låg standard överhuvudtaget. Så allvarligt talat tror jag att det beror mycket på vart i staten man bor, naturen är annorlunda också. Här uppe är det mycket kullar, jättegrönt, slingriga vägar och sånt fint, i östra och södra delarna är det mer jordbruk dvs. platt och torrt. Jag vet inte riktigt vad mer jag kan berätta, fråga om det är nåt du undrar!

Bilder från senaste dagarna










Helgen

Jaha då var en intensiv helg med pjäsföreställningar avklarad! Vi hade en på fredag eftermiddag, en lördag kväll och en söndag eftermiddag. Lördagens var bäst men publiken på fredagen var nog bäst. Publiken idag var skittråkig, skrattade inte alls mycket. I lördags var det ett cast party hos en av tjejernas mormor, vi åt spaghetti och kollade på showen som läraren spelade in från fredagen. Ikväll gick några av oss, typ 10 stycken ut och åt, väldigt trevligt och jag tror att folket på restaurangen tröttnade på oss haha.

Jag slänger in några bilder :)







Vi hörs! Idag är det tornadovarning och imorgon ska det bli 21 grader, haha!

Hejsan

BALLE, Shutter Island har slutat gå! Igår när jag tittade så visades den men idag när vi ska gå så visas den inte längre, nu är jag ledsen :(

Idag var vår första framförande av pjäsen. Det gick bättre än vad jag trodde och vi missade bara några få saker men det var det ingen som märkte som tur var. Det var strömavbrott när vi kom till skolan så vi fick sitta och vänta i typ en timme innan strömmen kom tillbaka. Alla var oroliga att den inte skulle komma tillbaka så att pjäsen skulle bli inställd men så blev det inte. Jag har typ 5 minuter på mig mellan två scener att byta om, fixa håret och smink och jag hinner typ inte. Idag kom dom in och undrade vad jag var så att jag fick springa ut, haha.

Ikväll hade vi ju som sagt tänkt gå på bio ikväll men nu vet jag inte om vi kanske ska bowla eller nåt istället. Vi får se helt enkelt.

Nu orkar jag inte skriva mer, adieu!

Gästinlägg från Midget!

Idag är det Linnéa som gästbloggar, jag hade lust och Sandra orkade inte ladda upp alla bilder så jag får sitta och fixa allt! Vi har iallafall köpt massa grejor idag också, Jag och Angeline köpte och köpte :p Men det är lika bra att passa på när det är billigt :)
SEXY BITCHES!

Här kommer några bilder från idag :)


Inuti the mall !

Här är allt vi köpte igår


tagning 1, båda ser ut som miffon

tagning 2, Jag ser ut som blondinbella och Angeline ser bra ut..

tagning 3, vad håller vi på med?!

Angeline verkar tycka registreringsskyltarna är fina? :p

Idag kom vi fram till att jag inte kan le på bilder!
tooodiilooo!

Angeline garvar när jag försöker få ett fint smile !

Hahah Det ser inte ut som att det är Sandra som kör, hon ser
ut som en passagerare :p

Vi tog ett dopp i det blå :p

Sandra står som ett mongo :p

Vi 3, så här kommer det se ut när vi åker på charterresa :p!

Hahaha vita babes !

mitt hår är miffo men aja! Jag ser iaf brunare ut än Angeline!!

Hahah hejdå från muskelAngeline, ManSandra och ChockLinnéa

Måndag 10 maj

Nu är Linnéa och Angeline här! Flyget blev försenat en timme men väskorna kom snabbt så det var ju bra. Vi har ätit middag och nu ligger vi här i sängarna, de stackars barnen är väldigt trötta. Imorgon blir det shopping och kanske lite sola om det är fint väder! Midget behöver en bikini för hon har ingen och Angeline har typ inga kläder i sin resväska. Så det blir nog bra, tack och adjö!


Gurun är övermänsklig..?

Som trogen Aftonbladet-läsare kunde jag ju inte undgå den här artikeln:
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article7098888.ab

Vad tror ni? Bara buffel och båg eller kan det ligga någon sanning i det? Själv är jag vääääldigt tveksam.. om det hade varit möjligt att vara som honom tycker jag att det borde kommit fram tidigare än år 2010..

"Han har inte ätit på 70 år
82-årige Prahlad Jani har testats. Läkare stängde in honom i ett rum - och Jani överlevde två veckor. Enligt uppgifter bara på luft."


May 9th

Nu är det storm för ovanlighetens skull.. Åska, spöregn och blixtar som lyser upp hela himlen. Tur man inte är åskrädd eller nåt sånt. När jag kom hit varnade min värdfamilj mig för stormarna som de har här, och nu efter snart 9 månader har jag förstått varför. Vi har inte såna här stormar i Sverige. Det är extremt och sen går det över på typ 30 sek. Helt sjukt. Men ni vet väl vad de säger om södern? "If you don't like the weather, wait ten minutes!" Stämmer ruskigt bra.

Nu är det 19 timmar tills jag ska hämta de två musketörerna på flygplatsen, spännande värre. Hoppas att de inte har problem i immigration eller nåt, att de tror att de ska hit och jobba illegalt eller nåt, skulle ju vara en bummer! Mitt nya favorituttryck förresten, "what a bummer!" "That would have been a bummer!" Vet inte vart jag fått det ifrån.

Så idag var det mother's day. Vi firade med övergrillad kyckling och potatis. Haha, kycklingfiléerna var typ som gummi så vi gav de till hundarna istället och åt bara "the dark meat." Släkten var här och det delades ut mother's day cards och några få presenter och en del blommor. Sen har jag spenderat mesta delen av dagen inomhus, har tittat på Criminal Minds och Grey's Anatomy med Avery & Grady.

Josh åkte på nån jobbresa nu ikväll, tror han skulle till Texas och så kommer han hem på torsdag. Sen åker han och Tami till Kalifornien på söndag så han får inte träffa musketörerna speciellt mycket. Jag har inte bestämt hur jag ska göra med skolan heller.. Får nog gå dit om vi har test eller saker som ska lämnas in, men det löser sig.. Det tråkiga är att vädret ska vara bajsigt också så jag kan inte direkt lämna musketörerna vid poolen hela dagen så det försvårar det hela. Jaja vi får se helt enkelt. Jag är jävligt excited över det svenska godiset jag ska få! Smågodis och Marabou har jag blivit lovad, hoppas de plockar med nåt saltlakrits för det finns ju inte här..

Annars har det inte hänt så mycket.. Helgen har gått sjukt fort som vanligt, jag, Juli och Daisy planerade att göra något för det här var sista helgen som vi inte har planer innan alla åker hem men så blev det inte. Vi var på bio och middag i fredags i och för sig men igår eller idag gjorde vi inget. Jaja ingen världskatastrof.

Jag har börjat läsa "The Girl With The Dragon Tattoo" förresten, är "Män Som Hatar Kvinnor" fast på engelska. Jag har ju läst svenska versionen men tänkte läsa den engelska också. Lite knepigt är det allt för det är ju svenska namn och platser i boken och jag vet inte riktigt hur icke-svensktalande ska förstå allting. Liksom.. de skriver "Kafé Anna," jag tycker ju att de kunde ha översatt det till "Cafe Anna" men det är ju bara jag det.

Förresten, vid den här tiden för ett år sen räknade jag ner dagarna till min 18 års dag, en månad kvar idag. Nu har jag mest ångest över att lämna 18 och bli 19 istället.. Sista året som tonåring och sen är det 20 vilket känns sjukt gammalt!

Jaja nu har jag inget mer vettigt att skriva, Jack sover på min arm och den är fuktig för han andas/snorar på den. Vi hörs!

Lördag

Bild från igår, ut med boobsen! Usch så man ser ut, I don't like being in pictures these days! Ser så sjukt lång ut också! Ser ni en sak? Man har skor inomhus i Amerikat! Är inte min tröja sjukt söt btw, en uggla!


Sååå idag.. Hände inte mycket på förmiddagen, vaknade, ingen var hemma. Åt frukost och gick ut till åsnorna. Den lilla börjar bli kaxig.. gillar jag inte. Jaja jag ledde omkring henne i grimma och grimskaft och hon var förvånansvärt duktig. Bryr sig inte om att gå ifrån mamma, det är mamma som får följa efter henne istället. Sen gick jag in, msn:ade med mamma. Kollade lediga jobb för hösten men alla vill anställa på en gång.. Alla kom hem och vi åt Subway som de köpt på vägen hem. Sen var jag ute, tog bort X antal fästingar på hundarna. Jag är en sån snäll människa. Grady badade i poolen för den är öppnad nu. Det var svinkallt imorse, säkert 12 grader eller nåt sånt, vinden var som isbitar. Sen värmde det upp lite men vinden var fortfarande kylig, men jag hade bara t-shirt i alla fall. Sen duschade jag och sen städade jag rummet, eller snarare plockade undan grejerna och möblerade om lite. Ska försöka hinna med att göra garderoben imorgon också, det är den som kommer ta längst tid.. Har tagit fram en resväska och börjat stoppa i grejer också som Midget och Angeline kan ta med hem. Vinterkläder, filmer, böcker, ridgrejer, lite kläder, promdress osv.

Sen åkte vi till Outback och åt middag med Heather, Ben, Alyx och Bryn. Efter det åkte vi och spelade bowling och jag kan nog aldrig bli en professionel bowlingspelare.. Jag spelar så ojämnt! Första serien slog jag till med 155 poäng och andra bara 99, haha. Varken min arm eller mitt huvud pallar inte två serier.

Imorgon är det mother's day och hela släkten kommer på lunch. Barbeque chicken är det som serveras, vi hoppas på bra väder för vi ska sitta ute!

Vi hörs fjortizzzzar!

Fråga

Halloj!
Jag ställde ett par frågor till dig för ett tag sedan om hur det är att vara utbytesstudent. Nu har jag blivit antagen och ska åka nån gång i slutet av sommaren:) Men har du några tips om hur man kan förbereda sig på bästa sätt? Tränade du extra mycket på engelskan? Och hur fick du med all packning? Man får ju bara ha 23kg vilket jag tycker låter ganska lite.

Hälsningar Kajsa

Hej! Vad roligt att du ska åka, du kommer inte ångra dig! Vilken organisation åker du med, har du gjort stats eller regionsval? Om du vill träna på engelskan så rekommenderar jag att läsa böcker, klyschigt men det är faktiskt sant. Man utökar sitt ordförråd och får bättre förståelse för språket. Sen kan du titta på filmer/serier utan text också men det är ju sånt som alla vet om kanske.. Jag gjorde faktiskt inget speciellt förutom att titta på serier utan text, men det är ändå ingenting jämfört med när man väl kommer hit. Vi svenskar har ju faktiskt ett försprång, vi pratar generellt sett väldigt bra engelska och vi förstår det mesta. Det som är knepigt är att få in flytet, att inte behöva tänka innan varje mening, att kunna svara någon på direkten och inte efter 30 sek utav tänkande. Men det är ju sånt som kommer när man väl är i värdfamiljen och blir tvingad att prata. För det enda sättet att öva upp flytet på är ju faktiskt att prata!
Jag hade med mig en stor väska på knappa 23 kilo, sen hade jag ett handbagage på ungefär 8 kilo och ett "personal item" vilket var en axelväska fylld med grejer. Man klarar sig på det! Jag tror att i princip all (inklusive mig) tar med sig alldeles för mycket saker, tröjor man tänker "ja men den här behöver jag nog" eller skor man bara använt ett par enstaka gånger. Om man inte använt det i Sverige kommer man med största sannolikhet inte använda det här heller! Så 23 kg räcker, försök att inte packa ner massa onödiga saker utan bara det du verkligen använder. Du kommer vilja shoppa massa här ändå för att det är så mycket billigare.
Hoppas du får ett bra år och fråga igen om du undrar nåt mer!

Midget!

alltså jag fattar ju inte F, bara våra grader, men det ska ju vara PISSSSSS väder hela jävla veckan ju!
Okej den verkar bra! men lite läskig måste jag erskänna men angeline kommer typ älska den :p, jag vill se the last song, den har inte kommit ut i sverige än.. värsta kärleksfilmen men iaf!
Okej 8 dollar.. jag kan inte räkna sånt, vad står dollarn i?
puss och hej leverpastej
!

Alltså Linnéa ibland är du bara för mycket :P Haha, google är din vän! Och på den där sidan kan man ändra Fahrenheit till Celsius också.. och jag vet att det ska vara pissväder, så jävla sämst. Är dryga 20 grader men åskigt och molnigt och regnigt.. Men de är inte så bra på väderleksrapporter här så förhoppningsvis har de fel! Jag såg the Last Song igår.. den var väl söt men lite konstig :P Miley Cyrus' karaktär har typ asperger och en personlighetsklyvning. Och dollarn.. google igen! Men den står i 7,2 kr nu så 8 dollar är 57 kr. Och Shutter Island är nog lite läskig, 17års gräns till och med ;) Vi ses på måndag!

Thank God It's Friday

Hello happy people!

Today is Friday May 7th. TGIF! Thank God It's Friday, I love Fridays, it's the best day of the week.

Today started out with school.. surprise..!? I'm not very pumped for our new english assignment, we're gonna analyze a character from one of the stories we've read and then write an essay about him/her. I'm gonna write about a psycho named Emily, she killed her husband/fiancé/boyfriend and then kept his corpse and slept by it for 40 years! Creepy huh? I hoped for these last couple of weeks to be lazy but apparently not. I'm supposed to be in school 'til June 4th though because I'm enrolled as a junior but that ain't gonna happen! I can't count this year anyways so I don't see how it matters. But whatevva!

After school me, Juli and Daisy went to the movies. We watched the Last Song. I didn't like Miley Cyrus' character at all, she's bipolar, rude, bitchy and she probably has asperger or something like that. Not even funny. But the movie was okay even though she was in it.
 
After that we went to a cheap mexican restaurant, I ate Pollo Loco which was two big pieces of chicken in some really spicy marinade, with rice, beans and guacamole. I don't like the rice and beans at all but the rest of it was good. After that we went to Dairy Queen and I had a cookie dough blizzard.

After that we had this weird conversation that was mostly made up of "that's what she said!" which is a popular phrase here right now.. And then we went home to Daisy's, played some card games and took some silly pictures. I then got home to an empty house and I still don't know where everybody else is.. I've texted them but they didn't answer, weird huh? I think I have to send another text.

Well now I'm tired.. It's 10:19pm. Now it's only two days and then my friends will be here, exciting!

See you guys!

Edit: They're at the musical Grease, I'm jealous! Grady and Avery are at grandma's.

Torsdag

Hej alla vänner och annat löst folk!

Såå jag räknade mina galgar igår. 92 stycken, 104 plagg. Ungefär hälften gammalt, hälften nytt som jag köpt här. Men det är vissa tröjor jag tog med hit som jag aldrig använder också, nödvändigt värre.. Tycker aldrig att jag har några roliga kläder.

Ikväll gick vi på baseballmatch. Northwest Arkansas Naturals vs. Springfield Cardinals. Vi gick i 6e inning och då stod det 11-4 till Cardinals. Vår skolas kör var där och sjöng nationalsången så det var ju trevligt.

Rehearsal idag var inställd. Jag åkte hem och låg ute och solade i typ 45 minuter, fy satan vad varmt det var. Skönt däremot. När jag gick ut från skolan var det som att gå in i en hårfön, jag skojar inte. Jeans, gympadojor och t-shirt var ungefär 100 grader för varmt! Det är nästan så att man föredrar att sitta inne för att det är så himla varmt ute. Som tur är så är det inte så fuktigt än, när fukten kommer så kommer jag att smälta på riktigt. Igår var det fuktigt och jag var ute i en timme eller så och jag eftersvettades typ hela kvällen sen, så jävla äckligt.

Jag gör så mycket på dagarna nu så jag sover skitbra på nätterna. Somnar på typ 10 minuter och sover ända tills klockan ringer, asskönt!

Nu ska jag sova, 8 timmar och 5 minuter tills klockan ringer! See ya (om 54 dagar!)

Tillägnat Midget aka Linnéa

Ja jag är lite mobbad som kommunicerar med mina vänner genom bloggen men så blir det när man aldrig är online samtidigt!

gud va underbart med värme :D
Du vi måste gå på bio som fan det finns hur många filmer som helst som jag vill se!! :p
hur mkt kostar en biljett? :p


Ja visst är det! Det var typ 30 grader idag, jag smälte! Det ska tydligen bli sämre väder nästa vecka däremot.. Du kan gå in på www.weather.com och söka på Centerton, AR! Och angående bio, de kostar mellan 4,50-8 dollar beroende på när och vart man går, och sen 3D är typ 2 dollar extra. Du kan gå in på www.malco.com och så är det två biografer under Rogers, AR. Dem kan vi gå till. Och sen kan du gå in på www.carmike.com och söka på Arkansas - Bella Vista - Sugar Creek, dit kan vi också gå! Jag vill se Shutter Island men ingen här vill se den med mig, har du sett den? Vi kan gå på flera bios :)


Tisdag

Jag tankade bilen idag. Gör det jävligt ofta eftersom att den absorberar bensin men i alla fall. Idag åkte jag till den närmaste macken hemifrån eftersom att jag hade typ noll bensin och hade glömt pengarna hemma så kunde inte tanka på vägen hem. 2.85/gallon kostade det, aldrig sett det så dyrt här omkring. Det slutade på beundransvärda 67 dollar! Aldrig tankar för så mycket. Skitdyrt alltså. Men det är bara typ 5,7kr/liter, inte alls dyrt om man jämför alltså.. usch jag skulle aldrig kunna ha en sån här monstertruck hemma. Vad kostar bensinen hemma nu? 13kr/litern?

Rehearsals idag, till halv åtta. Gick bra.

Imorgon är det EOC (End Of Course) exams i Algebra II. Det är inte betygsgrundande eller nånting vilket är väldigt bra för mig då jag har noll koll på vad vi gjort senaste veckan.

Ja justde, jag sprang ett varv på löpbanan idag också, hahaha. 400 meter!

Vi hörs!

Något ska man väl ha för att man bor i södern!


Måndag

Nu sitter jag och tittar på Gossip Girl, orkar inte skriva så mycket. Ni kan väl fråga nåt i kommentarsfältet eller nåt så att jag har något att skriva om!

Idag var jag i skolan och sen var det rehearsal, vi körde igenom hela alltet, gick helt okej. Imorgon kör vi igen!

Vi fick reda på hur t-shirtarna för pjäsen ska se ut också. På framsidan ska det stå "This was lofty" vilket är ett citat från pjäsen, vår lärares favorit. Och på baksidan är det alla våra namn, forest green ska de vara. Vi ska beställa och betala på fredag :)

Söndag

Rebecca om Studenten:
varför tog de studenten så tidigt? ;O
Och varför ska du plugga på distans?

För att de gick naturbruksprogrammet och då tar man studenten så tidigt eftersom att vi är i skolan vissa helger och kvällar så man "jobbar" liksom in den tiden så att man kan ta studenten tidigare istället! Jag ska plugga distans dels för att jag inte vill gå med 92orna på det gymnasiet jag gick på, och för att jag vill ha större behörighet än vad jag skulle ha fått om jag slutfört naturbruksprogrammet. Jag kommer nu få en individuell studieplan och plugga samhällskurser till största delen.


Idag är det söndag. Jag började dagen med att äta en bagel med cream cheese och gå ut till åsnorna. Borstade lite på båda två och klämde och kliade på bebisen, hon blir lättare att hålla på med för varje dag. Sen gick jag in och såg på en film med Tami, nån patetisk och töntig high school film, Michelle and Romy nånting hette den. Sen gick jag ut till åsnorna igen och tog bort minst 30 fästingar från lillen, och det fanns mer. Fyfan säger jag bara. De satt överallt men framförallt mellan benen, både fram och bak. En del på öronen också. Sen gick jag in och pratade med familjen på Skype medan jag fixade håret, klädde på mig och åt vårrullar.

Mamma och pappa ville inte vara med i bloggen idag så jag klippte bort dem. Snällt av mig.

Sen åkte jag till Daisy för lite födelsedagsfirande. Vi åt tårta hemma hos henne och sen bestämde vi att vi skulle åka till Hooters. Ni vet säkert vad det är? Googla annars. Vi blev lite besvikna för de som jobbade där hade inte ens stora boobies, sämsta haha. Jag åt boneless chicken wings i spicy garlic sauce som var skitstarkt. Till det hade jag curly fries. Ni måste prova curly fries. Vi sa åt de som jobbade där att det var Daisys födelsedag (var ju egentligen tisdags men skitsamma) så hon fick ställa sig på två pallar, med heliumballonger i händerna. Så sjöng dem "happy birthday" och efter varje happy birthday så skulle hon suga in luft och säga "wii it's my birthday" hahahahaha, skitkul lät det.

Ja det var väl det, nu är jag nyss hemkommen, har duschat och nu sitter jag här. Imorgon börjar en ny vecka, som är helt fullproppad. Vi hörs!


Lördag

Idag är det första maj. Jag vaknade vid åtta, släppte ut Jack ur rummet och sen pratade jag med min lillebror på MSN ett tag. Vid 9 somnade jag om och sov till 11.30, perfekt måste jag säga. Sen gick jag upp, duschade och åt frukost (bagel med cream cheese). Medan jag åt frukosten gick jag ut till åsnorna, gav dom hö och socialiserade lite med bebisen. Hon är så söt. Vid ett hämtade jag upp Juli och vi drog till mallet. Ingen av oss hittade mycket, min skörd kan ni se lite längre ner och hon köpte en mössa/hatt och en klänning. Forever 21 var skralt idag, de brukar ha massa söta klänningar men nu var det typ svart och vitt och tomt. Får hoppas på att sommarkollektionerna är påväg in. För övrigt är det mycket vårrea nu så man kan fynda billiga vinter/höstkläder om man vill det. Sen åkte vi hem till mig och bakade lite kakor till Daisy. Hon är på friidrottstävling för hela staten. De vann stafetten 4*800m så nästa helg tror jag det är ska de till nationals. Tror inte att det är hela landet, är väl en större del än bara staten, hela södern kanske? Jaja Go Lions. Haha. I alla fall, vi bakade kakor. Sen var vi barnvakt. Och åkte till Taco Bell och köpte middag till hela ligan. Vid 10 ungefär skjutsade jag hem henne och nu sitter jag här. Jag tog med Jack i bilen, han tycker inte alls om att åka bil men han får lära sig, visst?!

Ja justdet, vi åt glass också. Dyrt som fan, 6 dollar nånting. Men gott som fan också. På Cold Stone, där man väljer ingredienser och så bankar de ihop dem om ni kommer ihåg? Vi hade seriösa problem med att hitta dit i alla fall och ingen svarade i telefonen så vi kunde inte fråga nån och eftersom att ingen promenerar i det här landet fanns det ingen att fråga på gatan heller. Till slut letade jag upp en karta i mobilen, 5 dollar kostade det mig, och sen hittade vi tillslut. Jävligt dyr glass det där. Bensin+mobil+glasspengar, inte nådigt! Men nu hittar jag dit så nu kan vi åka dit fler gånger.



En liten parfym jag köpte igår, 8.50 dollar, skitgott luktar den.


Skor jag köpte idag. Det stod 25 dollar på hyllan men i kassan kostade de bara 16 dollar, ja tack! Dryga 100kr alltså, perfa. 10 cm klack är det också, så i dem blir jag typ 180 lång, den du pappa! De är väldigt bekväma också.

Puss och godnatt, imorgon blir det födelsedagskalas.

Studenten

Min klass hemma i Sverige tog studenten idag. De är klara med gymnasiet nu. Jag är jätteglad för deras skull men jag vill också! Jag vill ha kläder som det står Student 2010 på, jag vill gå på skivor, jag vill springa ut och skrika FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FYFAN VAD VI ÄR BRA, jag vill ha en studentmössa, jag vill ha ett plakat med en ful bild på mig som liten, jag vill ha champagnefrukost med jordgubbar, jag vill åka flak, jag vill vara äldst på skolan och kunna säga att jag går i trean, jag vill ha björnar och rosor runt halsen, jag vill gå på andras studentskivor, jag vill ha en vit studentklänning, jag vill ha mösspåtagning, jag vill vara student 2010 för att det låter coolt. Jag planerade redan när jag var runt 10 år att jag skulle gå ut skolan år 2010 och det tyckte jag var coolt, men så blev det inte. Grejen är att jag kommer missa allt det här nästa år också eftersom att jag kommer plugga på distans. Ska jag köpa min egen mössa eller? Ha mitt eget utspring och eget flak? Dricka champagne i mitt eget kök med mig själv klockan 7 på morgonen? Känns inte riktigt vettigt måste jag säga. Jävligt surt är det i alla fall. Jag hade liksom kunnat vara klar nu.. Inte för att jag vet vad jag skulle gjort efter men fattar ni, jag hade kunnat tagit studenten idag? Istället sitter jag här för mig själv, i Arkansas, yey. Är väl okej det med men det är bara så jävla surt just nu. Vet inte hur många personer som haft som status idag på facebook "för jag har tagit studenten fyfan vad jag är bra" och bilder på mössor och glada människor, jag har till och med sett en video på utspringet. Grattis till er.

Valborg är det också tydligen. Jävla skitdag. Här är det bara 30 april, det blixtrar som om satan kommit lös och det är tornadovarning i typ hela staten, yey vilken dag.