Torsdag

Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad?! Det var en JORDBÄVNING här idag! Den första här i historien. Inte för att jag kände den eller hörde nåt men ändå. Centrum av den var tydligen vid flygplatsen, det var nån hög explosion, det skakade i typ 1 minut och saker ramlade från hyllor och så. 2,5 på richterskalan. Ni kan ju kolla här om ni är intresserade: http://www.4029tv.com/news/23306579/detail.html. Coolt tycker jag.

Annars har det varit knappa 30 grader här idag men blåsigt som satan. Det ska tydligen bli storm och regn fredag/lördag men det är ju inget nytt precis, är stormer/stormar (?) här hela tiden.

Nästa helg öppnar vi poolen!

Bilder på lilla åsnebebisen Cleo. De är inte i den stora hagen längre, de är i en liten hage med tillgång till stallet. Både för att de vill att den ska vänjas vid människor, få skydd mot stormen antar jag och sen för att mamman ska ha tillgång till bra mat och vatten så hon inte sinar, skulle ju vara en bummer.


Så söööt, och hennes hovar är pyttesmå.

Min onsdag plus bilder

Okej det jag skulle berätta om skolan är att vi idag gjorde en läsförståelse i engelskan. Vi gjorde en förra terminen också och jag berättade om det om ni kommer ihåg? Vi gjorde en till idag i alla fall och jag fick 1274 poäng vilket motsvarar utbildningsnivå 12,8, alltså över senioråret. Jag fick bättre resultat än några i min klass vilket är lite roligt då de ju pratat engelska hela livet. Ja det var bara det jag ville skryta om.

Sen gjorde jag ju mina naglar idag också! Blev mörklila/metallic tippar, är väldigt nöjd. Linnéa du undrade ju förut vilka färger man kan ha, man kan ha vad som helst! Man väljer en färg och de målar dit det på fri hand. Fräsigt. 20 dollar kostade påfyllningen så nu har jag 10 naglar igen.

Imorgon är det ju när vi utbytesstudenter ska ta ett foto till tidningen eller yearbook eller något i en amerikansk outfit. Här är min! Hoppas på bättre bilder imorgon. Bootcutjeans, stor Arkansas t-shirt och flipflops med nagellack som matchar det röda i tröjan. Mer high school-amerikanskt kan det inte bli. Ser ut som en creeper på bilder förresten. Det är något jag börjat göra på bilder, jag tittar liksom lite under luggen så jag ser ut som en creeper.


Hey round face!

Naglarna!

Tiden springer iväg

Alltså ni fattar inte hur busy de här sista veckorna idag! Jag hinner inte med allting. Jag och Daisy satt och pluggade in olika saker som händer de här sista veckorna och helgerna är fullsmockade. Jag vet inte hur jag ska hinna ha någon form av födelsedag/hejdå grej innan Juli åker. Det kommer inte hända. Hon åker om 3½ vecka så jag är körd. Eller rättare sagt, hon är körd. Och på veckodagarna gör vi saker också, är det inte rehearsals eller track-träning hittar vi på något istället. Galet.
Okej veckorna som kommer:
1 maj - state track meet, jag och Juli ska shoppa och baka kakor/bullar
2 maj - födelsedagsfest för Daisy med våra hembakta kakor
8 maj - kanske åker till Oklahoma och paddlar kanot
9 maj - mother's day, har inget riktigt planerat faktiskt
15 maj - pjäsen
16 maj - pjäsen
22 maj - graduation
23 maj - Juli åker hem

Så ja, det är smockat. Den här veckan har jag inte kommit hem före sex en dag hittills. Imorgon är det rehearsals igen och på fredag vet jag inte.. Daisy är borta på state track meet så jag och Juli kanske hittar på något. Det är några filmer vi vill se också men vi vet inte när!

Jaja fort går det och det är skönt. Linnéa och Angeline, det kommer säkert vara saker när ni är här också bara så att ni vet. Folket här har roligt över att uttala era namn förresten, de kan inte säga Linnéa överhuvudtaget och så säger de Angelina som i Angelina Jolie. Det blir bra det.

Slänger in ett till inlägg ikväll om skolan och mina naglar! Vi hörs.

Tisdag


Hej retard! Jag alltså. Ni kan skymta min nya Gravette Lions tröja på bilden, ska försöka fixa en bättre bild.

Så idag var det Daisys födelsedag. Vi åkte hem till henne efter skolan, åt middag och tårta. Innan det åkte jag och Juliana i all hemlighet och hämtade upp Mira och köpte donuts. Härlig dag. Imorgon ska jag fixa mina naglar! Det behövs inte än egentligen men eftersom att den gick av igår så vill jag inte gå omkring med endast 9 naglar.. Vi hörs hörreni!

Måndag

Jag vet att jag borde gå och lägga mig men det är tråkigt. Lär nog göra det efter jag skrivit det här inlägget i alla fall. Efter en omgång eller två eller tre av Solitaire på iPoden.

Vet ni vad som hände idag? Min nagel gick av! Min akrylnagel. Skulle stänga en byrålåda, poff sa det så flög den iväg. Helvete vad ont det gjorde. Nä så farligt var det inte, jag blev mest chockad. Nageln är ful som fan under och det ser helt mobbat ut att sakna (jag skrev missa först) en nagel på långfingret. Går ju inte direkt att dölja heller.. Måste försöka ta mig dit så snart som möjligt, på onsdag typ. För imorgon är det Daisy's födelsedag och då ska vi hem till henne och fira det, hon vet inte om det men det blir nog kul. Äta lite tårta och ge bort lite presenter och så. Jag har knepat med ett födelsedagskort nu ikväll, kul kul. Mitt finger är varmt förresten, haha, det fick sig nog en rejäl smäll.

Har också haft ett väldigt roligt samtal med en gammal vän över MSN nu ikväll, du vet vem du är om du läser det här. Tvivlar på att du gör det men hej isåfall.

Vad mer? Inte mycket. Pratar om dating i human relations och jag och Juliana får förklara skillnaderna i Europa. Att vi inte frågar "do you wanna go out with me?", och sen kallar varandra pojk-/flickvän, gör slut en vecka senare för att man hatar varandra. Så går det inte till i Europa. Och ungdomarna här är helt fascinerade/chockade över att det är okej för en kille och en tjej att vara i samma rum, här går det inte an ser ni. Nej här ska det vara öppna dörrar och helst en förälder som står och spanar/lyssnar. Föräldrarna här har noll trust i sina ungdomar och vår lärare sa det också. Ingen tillit överhuvudtaget, de tror att tonåringar gör allt de kan bara för att de får tillfälle att göra det.

Alltså har ni tänkt på att jag aldrig skriver korta inlägg? Jag vet inte vad grejen är, jag bara ordbajsar, jag kan inte skriva typ one-paragraph-inlägg. Det går inte. Därför slutar vi här. Over and out.


Donkey hunt!

SD i mitten? Ja jag vet inte. Det var en fråga om ivandrarpolitik och jag svarade icke-SD-sätt på den så jag vet inte. De har väl andra frågor också antar jag? Jag har faktiskt ingen koll på dem överhuvudtaget då det inte finns en fjärt i rymden att jag skulle rösta på dem.

Ikväll har vi varit på donkey hunting! Inte så illa som det låter. Vi har nämligen fått en liten ny bebisåsna och vi ville leta upp den och titta på den. Så vi tog fyrhjulingarna och gav oss ut i hagen eftersom att den är rätt stor. Parkerade och gick igenom en jävla massa thorn bushes som satte sig fast i mina kläder och rev överallt. Tillslut hittade vi dem i alla fall och den är så SJUKT söt. Jag tog några bilder men det blev inga bra så får försöka ta nya en annan dag eller nåt. Nu är mamman fortfarande så rädd om den så vi kan inte komma så nära. Den är mörkbrun och har stora öron och jättelurviga ben. Vi tror och hoppas att det är en tjej. Om det är en kille vill dom ändå behålla och kastrera eftersom att den är så söt.

Nu kliar det på hela kroppen och det känns som att det kryper fästingar överallt på mig, vet ni hur sjukt stora de är här eller? SJUKT STORA. Äckliga. De är typ roströda med en vit prick på ryggen, skitskumma. Och äckliga. Nu måste jag ta en dusch.

Dålig bild:


Annan bild från idag:

Jaså


Värsta inlägget hittills

Varning: Jag orkar inte ens be om ursäkt för deprimerande inlägg, läs eller inte det är ert val. Observera varningen though.

Jag har insett hur mycket jag måste ha ökat i vikt sen jag slutade med volleybollen vilket var i.. januari tror jag. Det är inte så att kläderna inte passar längre utan jag känner mig fet. När jag sitter ner känner jag hur magen viker sig och hur dubbelhakan hänger. Så jävla äckligt. Jag undviker att vara med på bilder för mitt ansikte är så mycket rundare, jag väljer kläder för att gömma magen och höfterna. Jag har inga käkben längre. Jag har fått lovehandles, vilket jag aldrig haft förut, och min mage har alltid varit hyfsat platt, men inte längre. Låren har nog också ökat i omkrets. Det är inte så att jag ser fet ut, folk säger fortfarande att jag är smal men jag jämför ju med hur jag varit. Jag har aldrig vägt såhär mycket i hela mitt liv eller haft så här stor procent kroppsfett, och jag hatar det! Jag är missnöjd med hur min kropp ser ut vilket aldrig har hänt förut. Grejen är att det är så sjukt svårt att undvika här, maten är skit och man får ingen motion. Även om jag skulle försöka ta mig ut på promenader finns det ingenstans att gå eftersom att det inte finns några gångvägar eller trottoarer. Det finns inga trottoarer, det är helt jävla sjukt! Om jag går på dirtroadsen blir jag halvt överfallen av lösspringande hundar så det funkar inte det heller. Jag och Juliana försökte gå på promenad igår men det fanns ingenstans att gå, vi gick över parkeringsplatser, runt industrier och på en golfbana vilken man säkert inte ens fick gå på. Det här samhället är så jävla sjukt och det är inte konstigt att folk är feta. Jag bor inte på landet, det är 10-15 minuter in till en stad/samhälle på dryga 40000 invånare och som växer hela tiden eftersom att Walmart's huvudkontor ligger där. Visst det är kor och hästar överallt men det är fortfarande civiliserat men ändå finns det ingenstans att gå. Det finns inga bussar eller tåg, ingen kommunaltrafik och inga trottoarer. Fyfan vad jag tjatar om trottoarer men det finns verkligen inga, inte en enda liten trottoarkant. Man kan inte gå och man ska inte gå, man ska köra bil för det är det enda som är möjligt. Jag hatar att man inte ens kan gå ut på en liten promenad. Jag har ingen motivation heller, jag vet att den enda det hänger på är mig men så länge jag är här finns inte motivationen helt enkelt. Jag ska däremot ändra på allt det här när jag kommer hem, jag ska bli nöjd med min kropp igen. Hur lång tid kan det ta? En månad? Två, tre? Vad är mest effektivt och vad börjar man med? Jag vet om allt med maten och så men tänkte träningsmässigt. Jävla skit alltså.

Så jävla patetiskt med maten också. Vi beställde kinamat idag, jag tog Kung Pao chicken vilket ska vara starkt. Tror ni det är starkt eller? Nej. Friterat var det också. Jävla amerikansk mat. Nej jag tar tillbaka det där, det finns inget som heter amerikansk mat, jävla amerikaniserade mat. Där har ni det. Americanized food. Vilket skämt. Inte ens ett roligt ett utan ett dåligt skämt.

Dessutom lagar min värdfamilj nån halv jävla gris i köket, nåt långkok som dom säkert inte ens kommer äta sen utan den kommer bara stå i kylen och bli gammal. Så det luktar pork i hela huset. Ja skinka eller vad man ska säga, kokt skinka. Sån jävla äcklig lukt. Äckligare än bacon (vilket det luktade imorse) till och med och då är det illa. Jag hatar lukten av tillagad gris.

Har man gått för långt när man rullar hunden med lint-roller? Klädrullare ni vet, som tar bort hår. Så jävla trött på att min säng alltid är full av katthår för jag fattar inte hur det kommer dit eftersom att katterna aldrig är här inne. Är dem det (typ en gång varannan vecka i en timme) så ligger de ovanpå överkastet vilket aldrig kommer i kontakt med mina lakan. Så jag vet inte hur alla jävla äckliga katthår kommer dit. Så nu har jag lint-rollat Jack. Han hade katthår på sig. Och så har jag rollat hela sängen, igen. Slösade typ tio ark bara på sängen. Och min jacka. Och mina jeans och tröja. Jag hatar djurhår, speciellt katthår. Därefter kommer hundhår. Jack fäller inte, det är därför han får vara i mitt rum, annars hade jag stängt ute honom också. Aldrig i mitt liv att jag skaffar katt. Jag har inget större emot själva katterna (jo en del men ja..) utan det är håret. Det är nog så illa att om jag träffar en kille med katt så lär jag nog dumpa honom. Alltså jag är på så pissigt humör just nu så det är tur att jag inte pratar med någon för jag hade nog halshuggit denne. Avreagerar mig här istället. Jag vill inte ha medlidande eller nåt sånt heller, jag klarar mig rätt bra själv.

Måste avsluta det här inlägget bra. Jag såg min första kolibri idag. Den var söt. I storlek med en liten fågel.

Smått och gott

Så jag gick ut här om dagen när det var fint väder och fotade med systemkameran. Insåg inte förrän då hur mycket jag saknat den och vilken skillnad det blir på bilderna. Har inte använt den på flera månader! Har inte ens laddat den sen jag kom hit i augusti vilket säger en del om hur mycket den har använts.. I alla fall, kul var det. Idag är det skitväder, har spöregnat i princip hela dagen. Nu är det uppehåll och allt utomhus ser mycket fräschare ut efter regnet, ni vet vad jag menar? Ljuset är annorlunda och allt är så grönt. Det har knappt regnat någonting på typ en månad eller så så det här var nog välbehövligt. Annars idag har jag tagit sovmorgon och bara suttit inne och tittat på TV och datorn, så himla skönt. Har inte gjort det på fleeera veckor och inte haft sovmorgon på minst två veckor, så det var skönt!

Här om dagen såg jag en uggla förresten! Sjukt stor var den. Och mörkbrun. Cool.


Här är en liten tree frog som satt på räcket ute på verandan. Söt va?! Han var typ stor som en femkrona ungefär. Inte för att jag kommer ihåg exakt hur stor en femkrona är men det lät bra. Ni kan nog urskilja min tveksamhet i meningen också.. typ och ungefär i samma mening känns inte riktigt okej.

Jack.. han ser så ledsen ut. Och konstig kroppsform har han också haha. Men fortfarande söööt!

Förra helgen var vi ju till Silver Dollar City och outlet malls. Det enda jag kom hem med var ett par Levi's jeans för 20 dollar, typ 150 spänn. Det kallar jag valuta för pengarna. Vad går dom loss på hemma, typ 900 spänn? Jag säger det igen, jag vill inte shoppa i Sverige igen! Första gången på sjukt länge jag köpt annat än stuprör också men de är bekväma. Nästa steg: bootcut? Neej kommer aldrig hända!


Storlek 3M, motsvarar 26 i Sverige, M är benlängden. Har fortfarande samma jeansstorlek i alla fall, även om de sitter tight runt höfterna men det funkar det med! Jag hoppas på att efter att jag varit hemma i Sverige en månad eller så, att alla mina jeans inte kommer vara lika extremt tighta efter tvätt.


Tro mig när jag säger att jag just bespar (besparde, bespor!?) er onödigt lidande genom att redigera bort mitt ansikte. Enough said.


Ni får den här ansiktsbilden istället, jag är blek igen! Min färg har försvunnit men fräknarna är kvar. Går typ inte att se på bilden men iaf, nu vet ni att jag har fräknar.

Haallåja!

Kom precis hem, klockan är kvart över tio! Efter skolan tänkte jag och Juli titta på track meetet men det var så himla långdraget så vi gav upp, åkte till en mexikansk restaurang och åt middag och sen gick vi på bio. Vi såg Back Up Plan med Jennifer Lopez och den var bra! Storyn var som vilket film som helst men det var lite småsaker som gjorde den rolig, en scen var hysterisk, herregud. Se den om den finns i Sverige?

Skolan idag var slapp som vanligt, gjorde ingenting i varken matte, drama eller health. I engelskan rättade hon min dikt och hon tyckte den var bra och ville ha en kopia. Jag skrev den på ett färgat papper och satte upp på väggen. Jag döpte den till Alcohol, originellt va?

Nä nu blir det sängen tror jag, vi hörs! ÄNTLIGEN HELG!

Hej

Tack för kommentarerna! Var ju inte så många men de få jag fick värmde :D

Nu är klockan 10, jag har just avslutat min dikt och måste duscha innan det blir sängen.. Tur att det är fredag imorgon. Godnattpuss!

Alcohol

Hade i läxa att skriva en dikt om "an issue in today's society", här är resultatet.

I am the one that will make you do things
you never thought you would do
I will save you from grief,
and help you get lucky,
I will help you become
the person you've always wanted to be
I am the one that will put you on the top of the game
I will make you feel like steel -
indestructible, incredibly strong, and reliable
In my precense you'll be brave and courageous,
I'll help you through the hardest of times

I am the one that cause people
to act in the most remarkable ways
I create behaviors that you wouldn't think
a human being could be capable of
I cause depression, sorrow, and regret
I scare, I hurt, I make people cry
I am addicitive and dangerous,
but you want me,
even though,
I kill people

Dagen och helgen

Jag har ungefär samma antal besökare varje dag, alltså borde det vara ungefär samma personer som läser varje dag? Så vilka är ni? Kan ni inte vara gulliga att lämna en kommentar? Även familj och vänner! Tack <3

Såå, dagen idag gick fort. Skolan gick fort, när jag körde hem kändes det som att jag precis kört dit. Känns bra! Kan bero på att vi inte gör mycket eftersom att det är EOC test i vissa klasser. Det är typ statstest, test som alla i vissa klasser måste göra. Jag har inga den här veckan, har matte den 5 maj däremot. Så engelska gick som vanligt, vi tog lite anteckningar och så. Historia hade vi ingen eftersom att den läraren hade testing, så vi satt i the commons och gjorde ingenting i 50 minuter. I matten gjorde vi exakt samma sak som igår eftersom att typ ingen var där igår, vi fick till och med samma läxa idag som igår men jag hade redan gjort den så det var skönt. Torsdag och fredag ska vi sitta i the commons during matte också, vi har lite jobb däremot.. Om jag känner den klassen blir det mest prat däremot. Trevligt det med. Drama är alltid slappt.. Idag gick vi och hämtade lite props (svenska?) i ett förråd och flyttade det och sen pratade vi lite om våran pjäs, hur vi ska göra för att förbättra den och så. Health gjorde vi ingenting, och det suger eftersom att vi inte får lämna klassrummet eller någonting. Jag och Daisy pratade och sen lyssnade jag musik och spelade Solitaire på min iPod. Human Relations var av någon anledning sjukt kul. Går inte att förklara men det är en kille som kommer några gånger i veckan och tömmer recycle stuff, han är i special klass alltså lite speciell. Han öppnar dörren, kommer på sig själv, stänger dörren, knackar, och öppnar dörren igen. Alla börjar asgarva (till och med läraren) tills vi inser att det är han, då skäms vi lite och försöker vara tysta. När han går igen börjar alla asgarva igen, jag grät, läraren grät, massa andra grät. Och innan det här hade Juli presenterat sitt familjeträd och sagt alla namn på tyska vilken var sjukt kul och ja.. går inte att förklara i ord men sjukt kul var hela grejen i alla fall. Det är sånt här jag kommer läsa om ett år och komma ihåg och sen skratta för mig själv.

Jaja, sluttalkat om skolan. Här är några bilder från helgen, när vi var på nöjesfältet Silver Dollar City!


Zinan, Rommel, Mira, jag, Stephanie, Fer, Sebastian och Fuse utanför toaletterna. Smart som jag var glömde jag mina vanliga skor hemma hos Daisy så jag traskade runt i flipflops hela dagen + dagen efter när vi shoppade.. Inte helt okej, mina fötter värkte haha. Those boots ain't made for walking.

Jag, Juli och Mira på the swinging bridge!


Glada brudar #1

Jag, Mira och Susanne på frukostbuffén på hotellet (JA PAPPA MITT ANSIKTE ÄR FATSO JAG VEEET JAG GRÅTER!)

Det var dom här mäniskorna vi hängde med mest, vi planerar att träffa dom igen innan vi lämnar landet. Det är typ bara knappa två timmar emellan oss :) Susanne från Tyskland längst till vänster, Sebastian från Tyskland längst bak och Rommel från Brasilien i mitten! Resten är från northwest Arkansas och är nog ansikten som känns igen. Mira längst fram pratar svenska och säger hela tiden "öl och likör ska du akta dig för" med finsk brytning haha.

I EF tröjorna!


Nedräknaren till vänster är knasig, det är typ en dag fel för mig och två för er pga tidsskillnaden och så. Men det är bara nitton dagar tills Linnéa och Angeline kommer.

Min tisdag

Hej vänner och bekanta och ni andra.

Ikväll har jag gjort läxor för första gången på läääänge. Vi har typ aldrig läxor men ja, idag hade jag engelska, matte och human relations. Jag orkade inte göra engelskan (skulle skriva en dikt) så jag sket i det, jag har råd att inte få de 10 poängen.. har över 100% i den klassen ändå.

Idag var det skola och sen rehearsal. Rehearsal idag var mycket roligt, massa folk men det gick bra.

Nu ska jag nog duscha och sen se på Glee och sen blir det sängen. Är sjukt trött hela tiden och mina ögon är irriterade, kan det ha att göra med allergier? Iskallt på morgnarna när jag vaknar är det också.. gör det inte direkt trevligare att krypa ut från under täcket.

Jag måste ju också gratta Linus till NHL-kontraktet, även fast att han inte läser det här. Men Angeline, hälsa grattis från mig är du söt :D

Pusshejsansa!

Slänger upp en till bild!

Från Silver Dollar City i lördags, askul dag!


Vi fick matchande tröjor, aaw vad gulligt va?

Från vänster: Wendy IEC, Okie IEC, Okie IEC, Fuse Thailand, Stephanie Taiwan, Jag, Juliana Tyskland, Rommel Brasilien, Sebastian Tyskland, Sandy IEC, Fer Mexico, Mira Finland, Daisy Holland, Susanne Tyskland, Zinan Tyskland, hängde ni med!?

På dagen gick vi alla tillsammans och på kvällen i vårt hotellrum hängde jag med Daisy, Juliana, Mira, Rommel, Sebastian och Susanne! The Okies haha. För er som inte vet det är Okies folk (främst från Oklahoma, men också resten av the South) som migrerade till California during the Great Depression och när deras land torkade ut och så. Så Oklahoma-bor är ofta kallade Okies! Förr var det en svordom typ men nu är det OK att kalla folk det.

Prom

Okej jag har ju lovat bilder från prom så här kommer det. Trycket över bihålorna är inte lika illa (har tagit tabletter) men jag har fortfarande huvudvärk, gå booort dumma grej.


Jag, Magda & Stephanie, Mira i bakgrunden

Daisy, Juli and me

Middag på Carabba's innan prom



Mira, Tyler (Daisy's värdbror), Daisy och jag

Jag, Taylor, Tyler (Daisy's värdbröder) och Daisy

Exchange students attending prom

Alltså jag vet inte varför jag ser gravid ut på alla bilderna för i verkligheten såg det inte ut så.. Måste vara hur tyget lägger sig.

Själva prom var helt okej. Alice in Wonderland tema, med lite dekorationer. Ett par DJs och snacks och dricka om man ville ha det. Man kunde ta bilder och betala för dem men det gjorde vi inte. Promqueen och king var inte alls otippat, precis som i filmer ;) Ett "populärt" eller vad man ska säga seniorpar som dejtat i ett par år.

Alla tidigare år har skolan anordnat after prom party med spel och sånt, men inte i år.. Vi åkte hem till Daisy istället och hade vårt eget party. Kom inte i säng förrän 5 eller nåt sånt, lagom seg.. Dagen efter solade vi lite, sköt med gevär och åkte fyrhjuling! En väldigt lyckat helg. Fråga om det är nåt ni undrar över!

Hej

Hej, nu är jag hemkommen och allt. Sorry att jag inte skrev igår men jag har fått allergier och påbörjad bihåleinflammation eller något sånt så mår inte alltför bra.. Skriver när jag mår bättre/har tid :) Puss på er så länge. Jag hade en bra helg i alla fall!

Åker nu

Nu lämnar jag hemmet för att sova hos Daisy inatt och sen åka till Branson och Silver Dollar City imorgon, vi hörs på söndag!


Torsdag

Idag har jag lärt mig att man kan bli gravid utan sex. Det ni! Så ja, enda möjligheten att inte bli gravid är väl att inte röra någon av motsatta könet överhuvudtaget.. vad vet jag? Nä men hans trovärdighet sjönk ungefär 300% i mina ögon när han sa det. Det är tydligen vetenskapligt bevisat. Vi har två olika snubbar som pratar på olika dagar, den vi hade idag är inte alls i samma klass som den andra. Den här är en jävla preacher, bara säger att såhär ska man göra och visar på statistik och allting medans den andra säger typ "I can't decide what you're gonna do but this is what might happen if you choose to have sex" och han är mer avslappnad, skämtar och vi har lekar och så. Jaja nog om det.

På lördag ska lite utbytesstudenter till Silver Dollar City vilket är ett nöjesfält 2,5h härifrån. Jag hoppas på bra väder. Vi spenderar natten där och sen till outlet malls på söndag. Jag lovar att inte shoppa för mycket :)

Jag vet inte vad mer jag ska skriva.. efter skolan åkte jag direkt hem. Åt på Centerton Inn, jag beställde kyckling wrap som dom stoppade bacon i så fick beställa in en ny som det tog hundra år innan den kom så lagom tills alla andra var klara fick jag min mat.. Sen har jag tittat på Criminal Minds & Ugly Betty & Bones.

Så var det med det. Redan torsdag förresten.. prom känns som igår men det var liksom i lördags!

Och justde mamma, Josh undrade om du och mormor skulle ut och resa idag eftersom att alla flyg var inställda, haha.

Jag glömde

Jag glömde berätta att jag gått och blivit allergisk eller nåt också. Eller jag nämnde väl det här om dagen men ja. Min näsa har kliat i några dagar och idag började den rinna också. Det kliar inte när jag är i skolan för då är jag inomhus men efter 8th hour när vi oftast är ute och sen när jag kommer hem kliar det, och det går liksom inte att få bort kliandet heller. Och nu ikväll började den rinna också så jag sa att jag trodde att jag var påväg att bli förkyld, vilket vore konstigt med det här vädret. Men Tami trodde att det kunde vara allergier så jag tog en Zyrtac eller Zyrtex eller vad dom heter, allergimedicin i alla fall och nu har det varken kliat eller runnit förrän precis nu när jag började tänka på det men det är nog bara min hjärna som spökar. Så vem vet.. jag kanske har dragit på mig pollenallergi på äldre dagar. Eller så är det bara för att det är annat pollen här än i Sverige, hoppas det!

Slänger in en bild på brorsan så blir han glad! Dessutom är han ju allergisk så det passar bra.

Onsdag

Jag inleder dagen med ett faktum. Min röv har växt. Så nu vet ni det. Man hade ju kunnat hoppats på att mina höfter breddat sig eller något men jag har kommit fram till att det är rövfett och inget annat.

Annars då? Jag har varit i skolan, postat ett paket, solat. Låg ute efter skolan och det var inte riktigt lika varmt som igår men nästan. Om det var drygt 30 grader i solen igår var det nog knappt 30 idag. Jag är fortfarande fascinerad över att vinden är varm. Okej det är inte som att kliva ur bilen i Death Valley och få en hårfön i ansiktet men vinden är ljummen. Det är fortfarande en aning svalkande men inte så att man får gåshud eller tycker att den ens är kyligt. Vinden är varm helt enkel. När har vi varm vi varm vind i Sverige? Svar aldrig. Kustklimat bådar inte särskilt gott för varma vindar helt enkelt. Jag menar.. aprilväder här är som juliväder hemma! Det är 14 april och jag har en bränna. Återkommer om det.

På vägen hem från skolan såg jag något som rörde sig i dikeskanten, undrade förstås vad det var och när jag kollade dit var det en sköldpadda! Visste att det fanns sköldpaddor här men har aldrig sett en. En liten snappsköldpadda eller vad de heter på svenska. Här kallas de crocodile turtle eller nåt sånt. Som tur var hade jag kameran med mig så jag kan faktiskt bjuda på en bild. Jag tycker det ser ut som en kille.


Sen kom jag hem och fotade lite allt möjligt såhär på kvällskvisten. Chimi tha Chinchilla:


Och så självklart Jack, han var inte så samarbetsvillig ikväll däremot.



Mitt kära lilla fordon som hade varit perfekt om den varit lite mindre och lite bensinsnålare...


Sommarkänsla?




Det här är från ytterdörren, det man ser är uppfarten och sen hagar


Grandpa är ute på äventyr med traktorn. Ser ni hur grönt det är eller? Sjukt!

Okej följande bild är lite awkward men jag pratade ju om min bränna tidigare så här kommer bildbevis!

Jag upptäckte idag att badrumsspegeln är bra mycket bättre än spegel i mitt rum när man ska ta kort på sig själv, typ kläder och så. Bra att jag kommer på det efter 7,5 månad..

Linnéa!

Joo det finns annat än vitt. Jag såg (eller han sa..) att de hade i alla fall svart, rött och lila. Men jag tror att det finns andra också. Nästa gång jag gör ska jag nog göra med någon rolig färg :D

En prom bild

Alltså av någon anledning ser jag gravid ut på alla prom pictures, måste ha att göra med hur tyget lägger sig.. Jaja. På den här bilden  ser jag inte gravid ut i alla fall, även fast jag gör en ful min och Mira ja.. jag vet inte vad hon sysslar med.

Jag, Mira och Daisy

Förresten.. vi gick i gräset men jag och Daisy sjönk hela tiden med våra klackar haha. Sjukt svårt att gå. Återkommer när jag har fler bilder, ska tjata på Mira!

Underbara väder

Linnéa sötnos, jag har akrylnaglar och det kostade 27 dollar :D (egentligen 30 men jag fick rabatt haha) och sen påfyllning kostar 17 dollar! Gaaalet stor skillnad alltså. Förstår inte varför det är så himla dyrt i Sverige. 30 dollar är med vita tippar och 27 är bara neutrala.



Dagen idag har varit bra. Började i skolan som vanligt, lärde mig lite om könssjukdomar, sjukt höga siffror här i Amerikat med folk som har dem. 50% har HPV till exempel, ni vet det som kan orsaka livmoderhalscancer, som man kan vaccinera sig mot? 45 miljoner människor har herpes. Det är 5 gånger Sveriges befolkning! Jaja jag vet inte jag men det låter sjukt mycket. Imorgon ska vi lära oss om kondomer.

Jag har också lärt mig att räkna ut medianen och medelvärdet i matte haha. Skönt att det är något man för en gångs skull gjort förut, det här gjorde man i sexan liksom! Jaja.. på fredag har vi test och jag kommer nog inte göra så bra ifrån mig. Den 5 maj är det statstest, på hela kursen.. halleluja.

Sen har jag nog inte lärt mig så mycket mer.

Efter skolan skulle jag åka och tanka och posta iväg ett paket. Går in på bensinmacken och ber om 45 dollar på 4an, då säger snubben att det är declined, alltså jag har inga pengar! Provar 40 dollar men det gick inte heller så jag gav upp och betalade 20 kontant. Sen kunde jag ju inte posta paketet heller eftersom att jag inte hade några pengar. Ringde mamma som satte över pengar men ja.. Jävla soppa. Har haft lite extra utgifter den här månaden om man säger så..

Sen åkte jag och Juli hem till henne, åt lite godis, vindruvor och hon gjorde smoothies och sen låg vi ute och solade i två timmar ungefär mellan 16-18. Det var typ 30 grader ute, minst! Biltermometern visade på 27 grader så det var mycket varmare i solen. När solen började gå ner så åkte jag hem. Har ätit Taco Bell till middag och tittat på Glee. Det är en serie som vi följde i höstas. Jag kommer ihåg i november att vi sa "åh vad långt det är tills nästa avsnitt, 6 månader!" Men nu är vi här och fort har det gått. Jag skriver om tiden i varje inlägg känner jag. Så nu kan jag bre på det ännu mer. Mindre än 6 veckor kvar i skolan! Sjuuukt. Mindre än 30 skoldagar kvar. Och sen har jag en vecka att umgås med Daisy innan hon åker hem och sen ytterligare en vecka tills familjen kommer. Och mindre än 4 veckor innan Linnéa och Angeline är här. Då ska jag prata svenska! Gör det typ två gånger i månaden nu men det går bra det med.

Vi hörs vetja!

Dagen

Hej kära vänner.
Jag ska skriva om prom och så när jag får bilderna, blir roligare så :)

Jag har fått nytt flygschema hem, jippie. Nu behöver jag inte vänta 5 timmar i London och min familj behöver inte heller vänta 8 timmar på Arlanda :) Bra för alla. Hade blivit ett missförstånd med EF så det var därför jag fick de andra tiderna förut men nu är det fixat!

LAX

6:00 AM

6/30/2010

JFK

2:28 PM

JFK

4:00 PM

7/1/2010

FRA

5:35 AM

FRA

7:35 AM

7/1/2010

ARN

9:35 AM


Så, halv tio torsdagen den 1 juli är jag åter igen på svensk mark! Bra att komma dit på förmiddagen också så jag kan göra lite saker under dagen! Iiih.

Skolan idag var rätt så lame. Som vanligt med andra ord. Äsch det är helt okej. 8th hour låg jag ute och solade, det var typ 30 grader i solen, mitt ansikte brände! Det blev inte bränt men det brände ni vet. Var fortfarande 25 grader när jag åkte hem från rehearsals vid 6. Det ska vara sånt här väder hela veckan och nästa också tror jag! Det jobbiga är att skolan är iskall så där vill man ha långbyxor och långärmat och sen när man kommer ut svettas man ihjäl.

Middagen idag var äcklig. De är inte bra på att laga kyckling. Och så hatar jag dom här jävla "cream of.." vilket är typ tjocka soppor som man blandar i allting. Steker kyckling, häller i sånt där grejs, klart! Smakar ingenting, absolut nada. Förstår inte hur man kan tycka det är gott. Dessutom är kycklingen överstekt. Jag saknar vettig mat. Så min middag var ris, en rostad macka med kaviar och lite godis. Godis är bra för själen.

Min näsa har kliat något så in i helvete hela dagen, hoppas att jag är allergisk mot katterna haha. Nej.. men hoppas det inte är pollen eller nåt sånt trams.

Jack är så söt. Jag kommer sakna honom när jag åker hem.


För en månad eller så när jag hittade en post-it med texten Weirdo! på, så jag satte den på hans rygg och den satt kvar tills jag tog bort den haha.

Hej!

Kom precis hem.

Prom var OK, inget exceptionellt men det var okej. Efterpartyt var galet men det tar vi en annan gång!

Idag har vi solat, och kort fyrhjulingar. Jag ar så sjukt dammig och mitt hår har nog aldrig varit ackligare. Fullt med hårspray från igår och nu idag massa damm.

Dessutom funkar inte de tre svenska bokstaverna så jag ger upp nu. Jag har klistrat in å i hela det har inlagget men orkade inte med de andra två. Vi hors!

April 9, 2010

Bilder från idag:

Ja.. killarna hade tråkigt under drama-lektionen och hittade dansuniformer.. Finns väl inte så mycket mer att säga, finns fler bilder på Facebook!

Lektionerna idag var värdelösa. Massa juniors & seniors var på en reward trip och spelade bowling eller nåt. På matten var vi typ 6 stycken, vi fick tuggummi av läraren och spelade hänggubbe. På dramat klädde killarna ut sig och vissa byggde ett träd. I Human Relations hade vi den där killen som pratade om sex igen. Man ska inte ha sex före man gifter sig för då kommer man ha svårt att knyta an till folk i framtiden.

Efter skolan åkte vi och gjorde våra naglar.


27 dollar. Alltså typ 190-200 spänn. Lite skillnad mot Sverige där ett nytt set kostar typ 600 kr, minst!

Juliana och Daisy hittade det här i en tidning och tyckte det var roligt.

Jag har också hört ett rykte om mig idag, mitt första! Det är att jag är en bitch. Haha, jag tror jag vet vem som sagt det och jag är en bitch mot honom för att han är dum mot mig. Han säger att jag kommer från Hell och inte har någon själ för att jag är rödhårig men då får han smaka på sin egen medicin! Är lite stolt att man lyckas vara en bitch trots att man pratar engelska haha.

Min middag idag var Doritos (chips) och Mountain Dew haha.

Imorgon har jag hair appointment @ 1pm, sen ska jag hem och sminka mig och sen ska jag till Daisy och vi ska ta kort och äta middag och sen blir det prom. Och sen hem till henne igen, tror att jag sover över där. Så vi hörs antingen imorgon förmiddag eller på söndag, ciao!

**** om Slå klackarna i taket!:
Oj, tyckte du det var roligt det som hände pojken. Jag tror knappast att du skulle tycka att det är roligt om någon kapade ditt konto.

Hej Anonym, vem är du? Och japp jag tyckte det lät rätt roligt när de beskrev det på TV! Och nej jag skulle nog inte tycka det var roligt om det hände mig men jag kan väl skratta ändå? Skadeglädje är den enda sanna glädjen! Ha det bra!

Slå klackarna i taket!

Flera gånger under kvällens gång har jag sett den här mest disturbing, knäppa, overkliga, bisarra reklam jag någonsin sett. Det skulle aldrig vara lagligt i Sverige. Nu tror ni säkert att det är att de dödar små valpar eller snor mat från afrikanska barn, utan det handlar om något så nördigt som politik. Grejen är att det är så stört så jag har inte vetat om jag ska skratta eller gråta, så det slutade med att jag satt med öppen mun och sa till mig själv "Is this true?" och "Is this a joke?" Ja, jag pratar med mig själv på engelska nu för tiden. Nu har jag också insett att jag får det att låta så mycket värre än vad det säkert är, men kommer man från Sverige så är det väldigt.. overkligt på något sätt, landet där man inte får prata illa om någon för att få dem på sin sida.

I alla fall, reklamen går till såhär. Det verkar vara nåt val till the senate någonstans, tror inte att det är Arkansas utan högre uppsatta personer. Det finns två personer, en man och en kvinna och de agerar olika i de olika reklamerna, hittills har jag sett två olika. Det börjar med att t.ex. kvinnan säger "My name is ___ and I approve this commercial" och sen är det pajkastning på hög nivå. De fullkomligen sågar konkurrenten och påstår att allt han gjort och gör är av ondo för folket, att det enda han vill är att få folk sparkade medan han själv får behålla sitt jobb och tjäna X antal miljoner. De säger typ "Blabla did this and this and because of that, you and your family lost your jobs, why should he get to keep his job when you didn't?" Och sen vice versa.

Som sagt, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, eller om det är för att jag är ifrån Sverige men det är ju absurt! Jag tycker det är helt stört att det är tillåtet att säga sånt och praktiskt taget ljuga i TV. Jag menar.. om de verkligen hade gjort de saker som de nämner i reklamen, hade de inte fått behålla sina jobb. Dessutom inte vara med i debatten igen, och dessutom bli omvalda. Jag vet inte men ja.. jag har inget mer att säga förutom att be om ursäkt för min svenska, jag har haft seriösa problem med att skriva den här texten. Jag tänker på engelska och om jag inte hittar ett ord på svenska börjar jag automatiskt rabbla upp tio olika engelska ord i huvudet som jag kan använda, men inte ett enda svenskt poppar upp. Slutprodukten kanske blev hyfsad men som sagt.. jag har problem med att hitta rätt ord och formuleringar. Herregud, formuleringarna är ingen dans på rosor ska jag säga er.
--

Jag sitter och tittar på Ugly Betty och det är så guulligt, allt jag tänkt från typ första avsnittet börjar bli mer och mer tydligt, aaw! Så himla roligt citat från idag också: Gays do not have a favorite color, they love them all! Sista avsnittet någonsin är nästa onsdag :(
--

Imorgon i Human Relations har jag min första timme av åtta som ska handla om abstinence, alltså att inte ha sex förrän man gifter sig. Kulturkrock delux. Jag och Juliana (från Tyskland) har den här klassen tillsammans och vi är helt fascinerade. I våra länder lär man sig från första klass att använda kondom/p-piller/whatever för att skydda sig mot graviditet/STD's. Ingen har sagt till mig någonsin, aldrig, inte en enda gång att inte ha sex förrän jag gifter mig. Inga lärare, inga föräldrar, inte ens morföräldrar! Ingen. Och här lär man sig det i skolan, det är med i statens läroplan (jag slog just upp curriculum...) och är något alla ungdomar ska lära sig. Personligen så tror jag inte på det här, det fungerar uppenbarligen inte då 5+ tjejer i min skola är gravida. De lär sig inte alls om kondomer/birth control överhuvudtaget, det enda de får inpräntat i hjärnan är "abstinence is the way to go". Dubbelmoralen i det hela är att min lärare är 27-28 nånting och har en unge på 10 år. Hon är singel och ogift och blev gravid i high school. Antar att det är därför hon har tagit in någon organisation som ska prata om det här med oss, eftersom att hon inte skulle kunna göra det, det skulle ju bara bli patetiskt. Tur att de insett det i alla fall.

Nu ska jag sluta skriva, blev en hel följetång vilket inte var meningen men så blir det ibland. Vet att i alla fall mina päron läst :) Puss på er.

TILLÄGG:
Hahaha, nyss på nyheterna: en tonårskille stämmer sin mamma för att ha snokat runt på hans Facebook, han kräver att hon ska bli förbjuden att kontakta honom. Hon motsäger sig anklagelserna och säger att en mor ska ha rätten att övervaka sin sons förfaranden på internet.
Sue 'em if you ain't like 'em!
Ännu mer haha, Aftonbladet har skrivit om det! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6914853.ab


Hemresa

Jag har fått min preliminära itinerary för min hemresa!

Los Angeles - Boston, 30 juni, klockan 7.25, ca 4h flygresa - framme 16:00
3h 15 min väntan i Boston
Boston - London, 30 juni, klockan 19:15, ca 6h flygresa - framme 18:50
5 h väntan i London
London - Stockholm, 1 juli, klockan 11:30, ca 2,5h flygresa - framme 15:00

På resande fot i 28 timmar om jag räknat rätt. Hit tog det bara 20 timmar!

Det enda som suger är att jag har 4, (FEM!) timmar i London, tråååk.

I'm exciiiited!

Det enda jag är lite nervös över är att biljetten ska skickas till mig 3-4 veckor innan avresa, jag lämnar Arkansas och den här adressen drygt två veckor innan avresa.  Hoppas jag hinner få den, skulle bli lite jobbigt annars.

Om ett par dagar kommer min biljett bekräftas och då kan absolut inga ändringar göras. Så nu kan ju min IEC ta sig i röva för nu kan jag göra vad jag vill! Haha skoja. Men samtidigt inte..? Om jag har en biljett lär hon ju inte skicka hem mig, även fast att hon är konstig i huvudet.

April 7th

Det är vååår! 20 grader ute, vinden är lite kall men i solen är det varmt varmt varmt! Det skulle bli åska idag men har inte sett skymten av det än.. Kommer väl inatt som alltid, igår kväll blåste det och vinde (haha? ven?) utanför mina fönster, nackdelen med att bo i hörnet av huset! Gräset växer, det börjar bli grönt överallt, det är maskrosor överallt, träden blommar! Det är vår helt enkelt och nu kommer jag inte se snö förrän i november eller nåt sånt igen, tummen upp!

Idag var det skola som vanligt, honors roll under 7th hour. Vilket betydde att alla vi med A's and B's i betyg fick hoppa över halva 7th hour och istället gå ut i solen och äta glass. Haha! Något sånt skulle aldrig hända i lilla landet lagom där alla är lika värda. Jag vet inte vad jag tycker om det.

Sen åkte jag till Walmart och handlade lösögonfransar, bomullsrondeller, flingor, lunch och lite godis. Woop woop! Och nu sitter jag här, hej svej!

Tisdag, känns som torsdag

Heej, idag är det tisdag och det är runt 20 grader ute! Däremot skiner inte solen så det känns inte som speciellt varmt. Jeans och kortärmat är lagom att ha på sig.

Idag har det varit skola och sen rehearsal. Vi kommer göra en sjukt rolig dans i slutet, får be någon filma så att jag kan visa er sen i maj! Förresten, skrev jag maj rätt? För det är väl med litet M på svenska? Eller är det Maj? Alltså jag är förvirrad, är 99% säker på att det är maj men nu blev jag osäker. Jo visst är det maj? Jaja, att jag ens funderar är ju under all kritik.. Maj med stort M är väl ett namn haha?

I fredags så spelade vi in vår pjäs i Drama-klassen, och igår så tittade vi på den. Jag var skiträdd att jag skulle ha världens accent så man knappt hörde vad jag sa (det är så svårt att höra om man har det eller inte) men det lät faktiskt bra. Inte alls så mycket accent som jag trodde att jag skulle ha, visst kan man höra på vissa ord att jag inte har engelska som modersmål men det lät över förväntan.

Idag har jag knallat runt med mina skor i skolan och fått många kommentarer om att de är fina :D Tack till er som kommenterade också! Steffi, du får prata ihop dig med mamma om en beställning eller nåt sånt.

Jag vill ha ett påskägg! En påskhelg utan påskägg kändes inte helt okej. Har fortfarande lite lakrits kvar här hemma och tur är väl det.. men jag saknar lösgodis! 2 månader och 3 veckor kvar!

Imorgon är det honors roll i skolan (tror jag) och den här gången är jag honors student! Förra gången var jag ju den enda utbytesstudenten som inte var men den här gången så! Har alla A förutom ett B just nu, i matte. Mattekursen slutar typ om en månad, jättekonstigt.. Dessutom gör vi nya grejer varje dag och får läxor eftersom att vi ligger efter jämfört med tidigare år. Idag gjorde vi saker som de förra året gjorde den 17 februari, haha. Jaja inte mitt problem! Läraren verkar tycka vi är dumma också men det är han som är dum och inte kan förklara på ett vettigt sätt så att man förstår. Säger typ och så gör ni såhär och såhär och tror att man ska fatta.

Lördag är prom! Jag är inte alls peppad, vill bara ha det överstökat. På fredag ska vi få lösnaglar och sen innan prom får jag håret fixat, sen ska vi nog äta middag innan och efteråt vet jag inte. Antingen hem till någon eller något after-prom-tjafs, vi får se. Inte särskilt pumped alltså. Har inte ens brytt mig om att hitta några andra skor utan kommer köra på ett par svarta klackar jag redan har. Nu blir mina päron glada.

Nej hörreni, detta var dagens update, vi hörs imorgon!

Måndag

Woop woop kom precis hem från rehearsals i skolan. Var där mellan typ 4 och halv sju och jag stod på scen i typ 4 min, sa inte ett enda ord. Ganska så ovärt haha. Imorgon är det igen men då har jag lite repliker i alla fall.

Måste säga att fukten har kommit till Arkansas också. De har ju jättefuktiga somrar och idag har det varit äckligt. ar 21 grader nu ikväll när jag körde hem (vid halv sju), molnigt men så sjukt fuktigt. Tur att det inte var soligt för då hade jag nog avlidit.

Har fått mina nya skor idag också!





Har nog aldrig tagit så många bilder på mina skor! Men jag gillar dem, enda nackdelen är att det är så vita. Men jag får använda dem så blir det nog bättre! Sen vet jag inte om jag ska stoppa in flärpen innanför byxan eller inte?

Ikväll blir det Gossip Girl, vi hörs imorgon!

Justde! Jag måste berätta en rolig sak. Här i södern pratar de ju slang ibland såklart, och jag har kommit på mig själv med detta. Ibland säger jag "look at them two" eller "I take them two" eller whatever, haha är det inte fult? Grammatiskt korrekt är ju att säga "look at those two" eller "I take those two" men här är det okej att säga them och det är så fuuult men ändå säger jag det hahaha.

Söndag

Här är lite bilder från de senaste dagarna!


Böckerna jag tog från skolan, mest kriminalböcker, nån tjejbok och en bok om naturen i the upper south.

Linne/klänning från Forever 21, 8 dollar. Lila/vitrandig, och så är den tajt över rumpan, sitter rätt så bra på.


Min lilla plånboksaktiga grej med sött innefoder, 3 dollar kostade den. Bra att ha om man inte vill släpa hela plånboken utan bara typ körkort/kreditkort, vilket jag typ ofta har.. Säkrare än att bara lägga i fickan.


Och här är tre magneter jag köpte på resan, en från Cozumel, en från Belize, och en från delfinstället!

Förresten så börjar jag längta mer och mer hem till Sverige, det närmar sig nu och det ska bli riktigt skönt.. 223 days behind me, 85 to go! Fast faktiskt bara 68 dagar kvar i Arkansas och det är väl det som lockar mest kanske.. Hur som haver, det ska bli skönt att komma hem.

Idag är det påsk. Vi åkte till grandma och åt mat och flög drakar, ni vet såna plastgrejer som flyger i luften? Jaja det var helt okej i alla fall, och det var så vi firade påsk. Ungarna letade efter ägg också men det var inget godis eller nåt i dem..


Början av helgen

Heeej igen det var ett tag sen, det här inlägget är bara för att min mamma tjatar om att hon vill ha något att läsa på morgonen. Klockan är liksom halv ett på natten men hon verkar tycka att det här är viktigare än min sömn så nu kör vi.

Igår efter skolan åkte jag, Juliana och Daisy och åt middag på Chili's, jag åt kyckling fajitas. Sen gick vi på bio, 9 dollar, dyrt den här gången. Vi såg Our Family Wedding som faktiskt var riktigt roligt, vissa bitar hade de verkligen lyckats med. Sen åkte vi till Walmart och hängde där ett tag, köpte jordgubbar som vi åt och lite sådär. Sen åkte vi och hängde hos Daisy's ett tag, jag lekte med deras valp de har på prov. Hon är 13 veckor och korsning yorkshireterrier/pudel. Sjukt söt och sjukt liten. Sen åkte jag och släppte av Juli och sen åkte jag hem. Kom hem typ kvart över 12 och kände inte för att blogga då. Det regnade i princip hela dagen och det var åska och blixtar på dagen. Under 7th hour gick strömmen i hela skolan under ungefär 1 sekund, svart var det!

Idag är det lördag. Wendy (Daisys host mom) hämtade upp mig runt 1 idag, och vi åkte till mallet. Det var jag, Juli, Daisy och Mira. Vi skulle leta framförallt efter smycken och skor till prom. Jag hittade ett par örhängen som jag köpte och sen kom jag hem med ett sött linne/klänning och en liten plånboksliknande sak från Forever 21. Allt var billigt så oroa dig inte mor. Nu ska jag inte shoppa nånting förrän vi åker till outlet malls om två veckor! Sen åt vi på Mimi's Cafe och shoppade lite till och sen åkte vi hem till Daisy igen. Åt popcorn, chips och lekte med valpen som vi döpte till Maggie Martini. Hoppas att de behåller den, jag har utnämnt mig själv till barnvakt om de behöver hjälp. Vi såg en film också, College hette den och var typ världens sjukaste film. Jag tror inte att jag rekommenderar den till någon annan än.. ja, jag vet inte vem. Den var så sjukt att vi skrattade massa men ändå.



Och nu sitter jag här, klockan är tjugo i ett och jag ska borsta tänderna och tvätta ansiktet och sova! Imorgon är det påsk, vad jag vet ska vi inte göra någonting men man vet ju aldrig. Man äter tydligen potatismos, corn och green beans precis som på alla andra högtider här. Vad är det för speciellt med den maten? Ingenting är min åsikt. Idag har det varit runt 17 grader kanske och sol. Har gått i kortärmat!

Lite random djurinfo som min far säkert uppskattar också. Igår såg jag en levande tvättbjörn för första gången, de är så söööta! Och långsamma, var typ som en sengångare ni vet? Sen satt det en uggla mitt på vägen när jag kom körandes också, den bara satt där och flög iväg när jag lyste på den med helljuset. Idag när vi körde till Daisy stod det en ko mitt på vägen, haha. Vi vallade den lite med bilen. Sen när jag körde tillbaka var kon fortfarande där, kan någon stängsla in den liksom? Sen såg jag den största fladdermusen jag sett också, stor som en jävla rovfågel! De man ser i Sverige är ju typ sparvstorlek, den här var gigantisk. Kanske Dracula som var ute på jakt? Sen har Tami och Josh sett något de kallar bäver här också, men vi alla kom fram till att det kan inte vara en bäver då det inte finns något vatten här i närheten. Så frågan återstår, vad är det för litet brunt djur med platt svans som springer omkring här? Jag återkommer om det!

Torsdag

Okej så en skum sak har hänt. Jag beställde ju från Converses hemsida, och fick sen mail om att ringa dom. Så jag ringde och de förklarade att man inte kan betala med ett utländskt kreditkort. Jaha tänkte jag, och antog ju att de avbröt ordern. Idag får jag ett mail om att allt är skickat och när jag går in på internetbanken har de dragit pengar från mitt konto? Alltså skuuumt haha men bra antar jag! Jag uppdaterar om vad som händer.

Tack mormor också för påskpresenten!

Idag gick jag och Daisy på bio efter skolan. Vi såg The Bounty Hunter med Jennifer Aniston och Gerard Butler, helt okej film. Inget sensationellt eller så men den dög. Imorgon blir det kanske shopping och eventuellt en till film. Vi tycker om att gå på bio innan klockan 6 på vardagar för då är biljetterna bara 4 dollar! 28 kronor liksom, som hittat. Folk här tappar typ andan när man säger att i Sverige betalar vi runt 15 dollar (100kr). Här kan man gå på bio 4 gånger för en gång i Sverige.

Det var det, stay in touch!

Förresten, nu är klockan 9 på kvällen och det är 22 grader utomhus! Tänkte att ni ville veta.

Spännande dag

Idag har inte varit fullt så händelserik som de senaste dagarna. Det känns som fredag och jag är lite deprimerad att det är två dagar kvar av skola innan det är helg.

Idag när jag körde hem från skolan var det 81 grader (27 celsius), var ganska så nice kan jag ju säga. Jag vet att det här känns som långt borta för er men det var äckligt varmt att sätta sig i bilen som stått i solen hela dagen och ACn slogs på för fullt med en gång. Imorgon sägs det bli ännu varmare. Det blåser varmt (vilket det typ aldrig gör i Sverige) och att ha långbyxor på sig är nästan för varmt, speciellt eftersom att mina var svarta idag. Problemet är att inne i skolan är det kallt så man vill inte gärna gå omkring med shorts där inne heller. Och speciellt inte nu när jag flagnar på hela benen haha, det ser ut som att jag har eksem.

Jag skulle varit ledig på fredag egentligen men eftersom att vi haft så många snow days så lägger de in en extra skoldag istället. Hade inte tackat nej till tre-dagars helg men vad gör man?

Imorgon anordnar min skola någon slags bokförsäljning, men grejen är att alla böcker är gratis. Man får ta hur många man vill och det ska tydligen finnas 20000 böcker, både nya och gamla, skönlitteratur, historia, bilderböcker och allt möjligt. Jag hoppas jag hittar lite böcker, är väl alltid trevligt. Kan ju inte släpa med mig alltför många hem (till Sverige) däremot då det blir lite tungt.. Jaja vi får se, jag är pepp i alla fall!

Min IEC har jagat mig i ett par dagar och bett min ringa tillbaka till henne men jag har ingen lust med det så jag har inte gjort det. Måste väl prata med henne förr eller senare men just nu orkar jag inte. Dessutom ringer hon på kvällarna vid typ halv nio, vem gör det liksom?

Imorgon är det April fools day, hoppas jag inte blir alltför lurad. Ska försöka komma ihåg att vara extra skeptisk imorgon mot allt vad folk säger.

Ja justde! Jag har köpt en prom ticket idag också, 20 dollar fattigare. Hade jag varit senior hade det varit gratis..


Jack och Wicked är bästisar

Nu ska jag klaga lite igen. Arkansas är tråkigt. Jag var fine with it de första 5-6 månaderna kanske, allt var liksom nytt ändå. Men nu, det finns inget här! Jag förstår inte att folk vill bosätta sig här, och jag förstår att många unga vill härifrån. Alltså, det finns ingenting att göra. Det är att gå på bio eller hänga i Walmart som gäller, och det är det som folk gör. Förutom de som festar dåra. Okej lantliv, okej att leva ute på vischan men närmaste stora stad är liksom.. Little Rock? Tre timmar härifrån. Tulsa, tre timmar. Kansas City, tre timmar. Det är liksom toooomt. Och jag börjar tröttna på att inte leva vid havet! Jag vill ha vatten haha! Jag älskar havet. Men ja.. Arkansas i all ära men jag skulle aldrig vilja bo här för alltid, och att åka härifrån om två månader känns lagom. Förresten apropå ordet lagom, jag saknar verkligen en engelsk översättning. 

Puss på er