Pinsamt riksdagen

Vad är det för jävla punghuven som har kläckt den här totalt idiotiska idéen?
Det här är för fan den mest korkade nyheten jag hört om på lång tid.



Såna här människor gör mig seriöst illamående:



Han gör nog bäst i att inte gå ut med sitt riktiga namn och hålla sig undan.

"Efter en stund fick två av Eriks vaktkompisar syn på en av vargarna vid en skogsväg. De avlossade skott mot den, men den dog inte.
– Vi startade genast ett eftersök och rapporterade till länsstyrelsen att vi påskjutit en varg. Två i jaktlaget försökte sen spåra vargen och vi andra placerades ut på våra vaktposter, säger Erik.
Plötsligt kom vargen emot Erik när han stod på sin vaktpost.
– Jag var cirka 80 meter ifrån vargen när jag lyckades fälla den. Det var en mycket speciell känsla, säger han. Länsstyrelsen var snabbt på plats och besiktigade platsen och den döda vargen. "

Jägare som jagar för nöjes skull är ett sjukt jävla släkte.

"– Alla jag känner till har rapporterat in till länsstyrelsen hela tiden. Men det är klart att när det är så goda jaktförhållanden som det var i dag finns risken att fler vargar än vad som är tillåtet skjuts.
– Men det är inget man kan skylla jägarna för, det måste de ansvariga politikerna ha haft i beräkning när de klubbade beslutet om jakten, säger han. "

Klart som fan att alla skjutkåta jägare kommer skjuta allt de ser, ett litet förbud som säger si och så många vargar lär ju inte direkt stoppa dem. Inget man kan skylla jägarna för? Är han född bakom en gran och tappad som liten eller? Varför skulle man INTE skylla på jägarna om fler skjuts? Hoppas att vargarna gör revolt och dödar dem allihop.

"Vi har jobbat i flera decennier med att försöka bygga upp en svensk vargstam. Nu förstör man den på några timmar. Jakten är en eftergift för en bullrig minoritet och den för tanken till allt annat än naturvård." - Mikael Karlsson, ordförande i Naturskyddsföreningen
Word.

Mamma
2010-01-02 @ 23:58:43
Bra skrivet Sandra, du får börja skriva insändare till tidningarna.Jag håller med dig helt. Kram

Hejhopp
2010-01-05 @ 16:33:14
Vargarna fäller hur mkt får som hälst varje år, till och med kossor. När de blir för många måste de skjutas eller så dör för mkt boskapsdjur. Hur ska bönderna kunna försörja sig själva om djuren dör? Det är lätt för dig att sitta i USA och säga vad som är rätt och fel i norrlands skogarna, men då kanske man inte riktigt förstår vad som händer. Du har säkert aldrig träffat på en varg i hela ditt liv. Varför bryr du dig? Ifall du ska bry dig om något du aldrig träffat på innan, börja med fattiga ungar som dör i hunger varje dag eller kanske tonårstjejer som själs och säljs som prostiturade i stockholm, som om de vore djur.



Varje år föds det upp 10 billioner djur som lever i total misär och vars ända uppdrag är att bli mat, ändock slängs över 30% av allt kött som produceras som mat. Det är rätt många djur som föds - lever misär - dödas, ofta utan bedövningar alls - och sedan slängs - blir inte äns till mat. Om du är sånn här djurvän till vargarna som du aldrig haft i skogen utanför dig, så hoppas jag du är vegetarian, annars får det hyckleri att stödja företag som producerar kött.



Puss & Kram


Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0