Ännu mer patetiskt!

Lyssna på det här:

"En kontrollerad jakt kommer att göra vargen rädd för människan igen."
-Erik A. Eriksson, Centerpartiet
     Ja men visst, vargarna kommer nog tänka "oj fan, där dog min brorsa bäst att hålla sig undan i fortsättningen!"

"Jag tycker helgens jakt har fungerat bra."
-Ann-Kristine Johansson, Socialdemokraterna
     Ja, väldigt bra när minst en överskjutning skedde.

"Vi räknar också med att den illegala jakten försvinner när vi legaliserar licensjakt"
-Anita Brodén, Folkpartiet
     Det kan ni ju fortsätta tro, jag tror snarare att folk kommer bli mer och mer taggade att skjuta vargar när det faktiskt var tillåtet under en viss period, eller så tänker de att ingen kommer ändå märka ifall en extra skjuts.


Emilie
2010-01-07 @ 21:04:19
Hej :)

och varsegod. Tack själv för svaret :)



Jo religion är ett stort ämne. Bråkade med en än gång som sa att det bara fanns tre världsreligioner: kristendom, Islam och Judendom. Jag blev lite arg och sa NEJ, det är de abramitiska brödrareligionerna, det finns betydligt fler än dessa. Man kan inte säga att bara för att andra religioner inte tror på samma gud som dessa tre så är det inte religioner. Jag menar alla hinduistiska gudar är ju just gudar då är det religioner :P Nej men man ska inte förneka andras tro. Oj nu hamnar jag där igen. Som sagt, stort område.



Usch, vargjakten är helt sjuk. Som någon sa om Finlands alldeles för liberala vapenlag "tror inte skärpningen av den skulle minska massaker" Men hallå, i länder (som Sverige tillexempel) men skärpt vapenlag sker ju nästan inge massaker alls! Då går det ju visst! Ingen slump att flest massaker sker i länder med liberala vapenlagar. Skärper man jakten och faktiskt GÖR DET (inte bara säger) så kanske vi får behålla våra kära vilddjur som förtjänar att leva lika mycket som oss.



Undra vad de skulle säga om man skrev ett brev till regeringen och bad om en legaliserad människojakt. I såna fall så borde morden nog minska eftersom vi har kontroll på antalet dödade människor. Släpper ut några utvalda i skogen bara så får jakten börja. IQ fiskpinne på dem!



Håller verkligen med i dina kommentarer till dem.



Ha det så bra :)




URL: http://plajnis.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0