Monday again

Sitter i min fåtölj och äter chocolate chip cookie dough glass och ser på PS I love you, lagom ansträngande kväll!

Min kropp pallar inte att springa varje dag, nu har mitt vänstra knä börjat göra ont men jag tror det blir bättre om man tejpar det.. vet inte med vad däremot. Fast min kondition har förbättrats sjukt mycket! Från noll kondition till att springa 1 mile på 9 minuter, det är väl rätt så bra i alla fall?

Jag tror att fredag blir en rolig dag i skolan. 6th och 7th period kan vi betala 1 dollar och få se dramaklassernas pjäs. Självklart ska jag dit, slipper både finance och foods vilket är nice. Sen under 8th period tror jag har vi pep rally! Det är senior night för footballen så inför den matchen måste vi bli excited! Jag hoppas det är klart till klockan 4 för då ska vi ta några familjefoton.. jättekul verkligen. Och sen på kvällen är det footballsmatch! Sen på lördag morgon runt 5-5.30 åker vi mot Diamond Mine med EF vilket ligger en 4-5 timmar härifrån, i södra Arkansas!

Jag hatar när vi måste springa bleachers! Bleachers är läktare och vi måste springa upp och ner i trapporna 10 gånger, 600 steg! Usch inte roligt. Fötterna blir så tunga så jag vågar inte springa sista gångerna med risk för att missa ett steg eller nåt och ramla, haha!

Det sjuka idag när vi sprang var att det var så varmt! Över 20 grader, som svensk sommar och det är november! Det brände på vaderna när man gick och hur sjukt det än låter så har jag fått färg på mina ben, man ser vart shortsen slutar. Inte för att någon annan kommer se det men jag såg det när jag stod i duschen haha.

Dramalektionerna går ut på att förbereda inför pjäsen, som jag skrivit tidigare. Pjäsen de ska spela upp är Alice in wonderland och Chapman spelar the caterpillar. Idag klippte vi ut tygremsor och knöt runt hela hans kropp, haha!

Här har tyvärr tygremsorna som satt runt hans ben ramlat ner men ni ser ju grejen i alla fall. Det här är alltså när han är en puppa. Älska peruken. Under peruken har han strumpbyxa på huvudet för att hålla in allt hår haha.
Här får ni också en liten smygtitt på rekvisitan, alla tylängder i bakgrunden och kaninhålet bakom honom ;)


Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0