Nyår

Då var det 2012!

Kan berätta om min nyårsafton.

Vaknade vid ungefär 9 precis som vanligt, åt frukost, tvättade, gick upp till shopen. Jobbade lite på förmiddagen, åt lunch, jobbade hela eftermiddagen. Pratade mest med turister för det var mycket folk här, och krattade lite hö.

Slutade jobba, gick och duschade och gjorde mig i ordning. Sen åkte vi in till Denmark. Steve, Debbie och Ryan skulle på middag hos morföräldrarna så jag och Johanna blev avsläppta i "staden". Gick och handlade lite godis och kakor och sen åt vi middag, snabbmat bestående av kycklingwrap, pommes och fanta för min del. Vi satte oss på en bänk i parken och åt vår fabulösa nyårsmiddag. Jag pratade med mamma och pappa i telefon.

Efter det gick vi en liten promenad men det började regna så vi satte oss på det enda öppna stället - puben. Den enda puben. Där drack vi ett par drinkar var och efter kanske två timmar kom Ryan och joinade oss. Vi satt där ett litet tag till sen styrde vi kosan hemåt. Kom hem runt halv elva på kvällen och satte på en film för att vänta in det nya året. Vid fem i tolv satte vi på TVn och kollade på fyrverkerierna från Sydney - fyrverkerier är i princip olagligt i det här landet och får bara användas kommersiellt. Ska man köpa fyrverkerier som privatperson är det ungefär som att köpa droger i Sverige, "man måste veta vem man ska prata med" och sen mötas någonstans där ingen ser. Haha. Fyrverkerierna höll på i 11 minuter, sen utbyttes det nyårspussar och sen såg vi klart filmen. Vid halv ett låg vi nog i sängen.

Ryan och Johanna gick upp vid halv åtta imorse medan jag sov till drygt 9, skönt! Nu sitter jag här, har ätit frukost och inte så mycket mer. Det regnar igen.. Om ett litet tag ska jag gå upp mot shopen och sen börja jobba :)

Gott Nytt År!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0