Liten update

Hej hopp här är det inte mycket uppdatering inte.

Det som hänt sen sist är att jag blivit stucken av ett bi (AJ!) och därmed insett att jag inte är dödligt allergisk mot dem. Utöver det har inte så mycket spännande hänt, jag jobbar fortfarande fyra timmar om dagen och däremellan äter jag eller tittar på TV i princip. På torsdag åker jag och Viktoria vidare ner mot Albany och sen får vi se vart vi hamnar. Det enda som är bestämt är att jag ska flyga hem från Sydney den 10 maj.


11 dagar sen sist

Och mycket har hänt!

Jag har ju som sagt varit på en djurpark sen jag kom till Australien. På söndag för en vecka sen drygt åkte jag vidare upp till Perth för att jobba på en hästgård där. Lång historia kort så åkte jag och min nyfunna resekompis Viktoria därifrån på torsdag förmiddag eftersom att jag enligt tanten gjort hennes liv miserabelt.

På onsdagskvällen efter att hon sagt att vi var tvungna att lämna ringde jag till Dylan, en kille jag lärde känna nere på djurparken (deras yngste son) som bor i Perth. Frågade om vi kunde sova hos honom en natt och det kunde vi (tack för det!) På Facebook fick jag också tag i Ryan, den äldre sonen och beklagade mig för honom och han erbjöd sig att vi kunde komma tillbaka ner om vi ville. Vi sa att vi skulle fundera på det ett tag och slutsatsen blev att vi ville åka tillbaka.

På torsdagsmorgonen ringde jag till transportbolaget uppe i Perth och sa att jag ville åka till Denmark idag och frågade vad det fanns för alternativ. Vi bokade in oss på en buss som lämnade Perth 12.15 och skulle komma fram till Denmark 20.33. Lång bussresa men den kändes inte så lång faktiskt. På kvällen kom vi så fram till Denmark och Ryan hämtade upp oss och körde oss ut till gården.

Sen detta hände i onsdagskväll har jag säkert berättat historian tio gånger, och nu börjar jag bli förvirrad över vad som egentligen hände och i vilken ordning och så vidare. Men nu är vi här och nästa stopp blir Albany den 22 februari eller så :)Haha
Mera bildbomb!

Bilder från när jag matade alla djuren i förrgår eftermiddag tror jag det var.


Buffy the water buffalo!


Tyson the bison.


Fantasy och Zabel var taggade.


Chiquita såg mest söt ut.


Alltid lika hungriga är emuerna.. kastar sig efter maten och pickar på en.


Lear, Tess och tjuren fick hö och pellets.


Kimba the camel börjar aldrig äta förrän man lagt ner pelletsena.


Fick avbryta matningen mitt i för att dessa mongon bestämde sig för att rymma, så jag släpade tillbaka dom till hagen men dom var inte särskilt samarbetsvilliga.


Stoppade också tillbaka två förrymda kycklingar till sin mamma. Hon kacklade som en galning.


Alla kaniner och marsvin fick mat!


Och jag avslutade med att mata alpackorna och sen fåren/getterna/kalvarna.


Lilla Precious som är lite mobbad och alltid ska kolla i min hink om jag sparat något åt honom.

Bildbomb!

Alla små bilder är klickbara, dvs om ni klickar på dem så blir de större :)

RSS 2.0