Lördag

Idag är det första maj. Jag vaknade vid åtta, släppte ut Jack ur rummet och sen pratade jag med min lillebror på MSN ett tag. Vid 9 somnade jag om och sov till 11.30, perfekt måste jag säga. Sen gick jag upp, duschade och åt frukost (bagel med cream cheese). Medan jag åt frukosten gick jag ut till åsnorna, gav dom hö och socialiserade lite med bebisen. Hon är så söt. Vid ett hämtade jag upp Juli och vi drog till mallet. Ingen av oss hittade mycket, min skörd kan ni se lite längre ner och hon köpte en mössa/hatt och en klänning. Forever 21 var skralt idag, de brukar ha massa söta klänningar men nu var det typ svart och vitt och tomt. Får hoppas på att sommarkollektionerna är påväg in. För övrigt är det mycket vårrea nu så man kan fynda billiga vinter/höstkläder om man vill det. Sen åkte vi hem till mig och bakade lite kakor till Daisy. Hon är på friidrottstävling för hela staten. De vann stafetten 4*800m så nästa helg tror jag det är ska de till nationals. Tror inte att det är hela landet, är väl en större del än bara staten, hela södern kanske? Jaja Go Lions. Haha. I alla fall, vi bakade kakor. Sen var vi barnvakt. Och åkte till Taco Bell och köpte middag till hela ligan. Vid 10 ungefär skjutsade jag hem henne och nu sitter jag här. Jag tog med Jack i bilen, han tycker inte alls om att åka bil men han får lära sig, visst?!

Ja justdet, vi åt glass också. Dyrt som fan, 6 dollar nånting. Men gott som fan också. På Cold Stone, där man väljer ingredienser och så bankar de ihop dem om ni kommer ihåg? Vi hade seriösa problem med att hitta dit i alla fall och ingen svarade i telefonen så vi kunde inte fråga nån och eftersom att ingen promenerar i det här landet fanns det ingen att fråga på gatan heller. Till slut letade jag upp en karta i mobilen, 5 dollar kostade det mig, och sen hittade vi tillslut. Jävligt dyr glass det där. Bensin+mobil+glasspengar, inte nådigt! Men nu hittar jag dit så nu kan vi åka dit fler gånger.En liten parfym jag köpte igår, 8.50 dollar, skitgott luktar den.


Skor jag köpte idag. Det stod 25 dollar på hyllan men i kassan kostade de bara 16 dollar, ja tack! Dryga 100kr alltså, perfa. 10 cm klack är det också, så i dem blir jag typ 180 lång, den du pappa! De är väldigt bekväma också.

Puss och godnatt, imorgon blir det födelsedagskalas.

Jonna Stepp
2010-05-02 @ 17:17:04
Hej! Ja jag köpte ju den från crest på Walmart... Tror den hette Vivid eller något liknande, leta upp inlägget så ser du förpackningen. Jag har jättesvårt för att bedöma om den verkligen fungerade eftersom jag samtidigt som jag blekte tänderna blev brunare och brunare och då ser tänderna vitare ut. Min kompis från Sverige har använt den tidigare och har jättevita tänder nu så den funkar antagligen helt okej. Kram


URL: http://jjonnastepp@blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0