Snart helg

Det är storm här! Hör vinden utanför, ibland tar den typ tag i huset. Inte så långt härifrån är det tornado! American storm it is.

I got in trouble in school today, haha. En lärare tyckte att min tröja var för urringad och sa åt mig att dra upp den haha. Alla tyckte det var töntigt av henne.. jag menar.. jag hade ett vitt linne underst, ni vet sånt vanligt med rak ringning bara? Och sen en v-ringad tröja över det. Vilken mupp!

Testing is finally over! Ganska så segt har det varit måste jag säga, och idag fick vi inga kakor heller för att några hade missbrukat det igår. Slängt papprerna på marken och så, idiöööter.

Nu blinkar lamporna här också så snart kanske internet stängs av! Vem vet.

Imorgon åker Daisy och Juli till LA, och jag skulle ju följt med egentligen men så blev det inte. Istället får jag sitta i skolan alldeles ensam, jihu. Men vad är väl en bal på slottet? Haha.


Jag och mamma i LA för ungefär en månad sen!

Ikväll blir det ett nytt avsnitt Criminal Minds! Om inte elen stängs av eller jag hittar på något annat vill säga.

Åh jag måste berätta en sak haha. Daisy säger så roliga saker ibland och idag var det värre än vanligt eftersom att hon var trött. Hon sa "my nose is closed so I look upset" hahaha. Det hon egentligen skulle säga var att hennes näsa är täppt så hon låter konstigt haha. Alltså något liknande "my nose is congested so I sound weird" Så totalt out of place haha. Och justde, jag sa att jag skulle skriva det på bloggen men hon sa att jag inte skulle gå ut med hennes namn men haha, det struntar vi i! Whatever, ni känner ju ändå inte henne :P Dessutom så kommer hon inte ta illa upp!

Juli var också trött idag. Hon kunde inte säga Saturday av någon anledning så hon sa typ Thaturday alltså med th-ljud av någon konstig anledning. Och vi kunde verkligen inte förstå vad hon sa och hon kom inte på det rätta ordet heller hahaha. Galet.

During 6th hour (health) idag så hade vi healthy day, vilket betyder att vi inte hade lektion utan gick ut och gå istället. Så typiskt USA. Vi gick typ 5 varv runt tracken, och jag gick i trekvartsbyxor och t-shirt, det blåste varmt och var inte kallt at all. Solen var inte framme men det var typ 18 grader ändå. Spring is neaaaar!

Nej det var väl det för idag, snart äre helg! Supa och slåss och ragga brudar förstås!

thea- utbytesstudent i michigan
2010-03-11 @ 15:17:28
MME test är typ lite som vårat nationella prov / högskoleprovet. Om dom får bra på det så kan dom få stipendie till college typ. men dom måste betala för att ta det.. fast dom måste ta det. lite weird haha. skönt att dina prov r över iaf!


URL: http://livetsomthea.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0