Bilder och lite text


Min pumpa

Jag och pumporna

En amerikansk viking!


Varför ser jag så tjock ut?



Vi har Halloween grejen utställda lite varstans i huset.

Ja, ni kan ju se själva..

Var i skolan idag som vanligt. Hade prov i US History. Det roliga var att det var exakt samma som study guiden vi fick igår så det var nästan patetiskt. Behövde inte ens läsa frågorna för att kunna svaren. Skolan här är faktiskt läskigt simpel ibland, på alla prov är det multiple choice eller true/false frågor.

Vissa hade Halloween kostymer på sig idag. Den roligaste tror jag var Josh (i min dramaklass) som var en satanistisk (rätt ord?) nunna, haha. Han hade en nunneutstyrsel med ett upp och nervänt kors. Jag sa till honom att det hade varit ännu roligare om han var gravid också och jag tror att han höll med mig.

Nu på kvällen försökte jag baka en kladdkaka. Smaken blev helt okej men något stämde inte riktigt.. Jag tror att de har bakpulver i sitt mjöl här för den blev lite för fluffig och inte alls kladdig. Inte hade de nåt vaniljsocker heller så det fick jag klara mig utan..

Imorgon ska jag sleep-in! Gud vad skönt att inte behöva vakna klockan 6 av att Avery's klocka ringer.

Grattis till Hanna på födelsedagen! Jag skickade ett sms men fick inget svar så jag vet inte om du fick det? Grattis i alla fall! Hoppas allt går bra med Arkan och nu kan jag officiellt börja kalla dig för fjortis. Puss och kram!

Frida Renström, hur är det med dig? Har inte hört av dig på länge och inga bilder har du skickat! Har du blivit nåt tjock än? :D

Lisa
2009-10-31 @ 11:52:00
Äsch, man kan baka utan vaniljsocker, gör alltid jag ;D muwahaha! Alltså ja, kanske är amningshormoner :P


URL: http://lising.blogg.se/
Anonym
2009-10-31 @ 23:08:09
är frida gravid? :O

Frida
2009-11-03 @ 10:22:03
Lite tjock är jag men ska skicka bilder, lovar. Kan man skicka till din mobil?


Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0